Annons

Nu fungerar både RSS, Knuff och Twingly

Två veckor in på omstarten av Husmusen är jag helt överväldigad av den positiva responsen. Tack för alla gulliga mail och kommentarer. Fantastiskt! Som mest har jag haft över 4000 besökare på en och samma dag (!) och det är många som har länkat till bloggen och frågat om RSS. Nu kan ni som vill lägga till Husmusen i era RSS-läsare göra det genom att klicka på ikonen längst ner i högerspalten eller använda feed://husmusen.blogg.se/index.rss. Idag har jag också registrerat mig hos Twingly och hos Knuff som visar de senaste blogglänkarna till Husmusen. Där kommer alla som skriver om den här bloggen eller länkar tillbaka till inlägg härifrån att läggas upp automatiskt med en egen länk. På så vis kan du som läsare här hitta ut till ännu fler inredningsbloggar. Smart va? Är du nyfiken på att surfa runt på fler sidor som gillar samma saker som Husmusen hittar du dem i högerspalten om du scrollar lite. Hoppas att ni har haft en bra helg. Nu laddar vi inför en ny vecka!

Kategorier:

Kommentarer

 • chaos skriver:

  Din blogg är underbar så det är inte så konstigt att den uppskattas! Vi är alla glada att du är tillbaka så att vi kan få inspiration och se vackra bilder! Tack Frida!

 • Hanna-Sofia skriver:

  Detta var den första inredningsblogg jag började läsa och jag är så glad att du är tillbaks igen.

 • EVA skriver:

  Inte underligt du får så många besökare, då din blogg är så himla bra ! Många fina tips och härligt nya idéer !
  ***
  Ha en fin start på veckan !
  K R A M från EVA !!!

 • Frida skriver:

  Tack! Ni är så snälla!

 • Lovisa skriver:

  Tack för tipset om Perlan. Jättekul att se produkterna i ett hem, det ser verkligen urläckert ut! Kul att du har så många besökare på bloggen. Det märks att du har varit efterlängtad! (Även av mig…)
  Hoppas att helgen har varit bra.
  Kramis.

 • Anna skriver:

  Jag får prestationsångest då jag ser din blogg =)
  Men det är ju variationerna som är intressanta och att man får inspiration av varanndra.
  /Anna

 • :.sara skriver:

  Jag är hopplöst teknikofob när det kommer till vissa delar på bloggen, men jag ska verkligen försöka ta till mig dina tips så att jag bl. a hittar fler inredningsbloggar jag gillar! Din är fortfarande totalt outstanding dock, är så glad att du är tillbaka!

 • pia skriver:

  tycker åxå som alla andra att det är sååå kul att du är tillbaka…ska eh…försöka mig på att förstå lite av det andra som du skrev…ha det gott!
  KRAM

 • Yegane skriver:

  hej hej! Du kan vinna en IPOD på min blogg nu 🙂

  http://www.yegane.blogg.se

  Ha det super!

 • Johanna skriver:

  Va kul! Ha en trevlig vecka!

 • Livet i byn skriver:

  Vad finurligt, ska kika på de länkarna du nämner. Så roligt att ditt arbete uppskattas, det är ju lite av motorn att fortsätta arbeta vidare.

  ~Livet i byn

 • Maria skriver:

  Välkommen tillbaka! Har saknat din blogg :
  )

  Kram Maria

 • Lisa skriver:

  Klart att alla är glada för att vi inte ”tappade” dig när du slutade blogga för cult!
  Såg dig i vk idag! Kul, nu kommer säkert ännu fler läsare hit!!!

 • Linda skriver:

  RSS:en har fungerat hela tiden, där läser jag dig så att jag inte missar något. 🙂

 • Anonym skriver:

  Förstagångsbesökare. Via tips från Jellon. Denna blogg verkar nästan beroendeframkallande. Nästan, säger jag eftersom det andra låter lite negativt. Positiv inspiration dränerar inte utan fyller på
  Hälsningar Margareta

 • Sussi skriver:

  Jag har lagt in dig i min bloggvarjedagtittainlista. 🙂 🙂

 • Håkan Jonsson skriver:

  Hej, förstagångsbesökare efter artikel i VK.
  Har ett intressant projekt om Du har tid….
  (dotter heter Charlotta). Många fina länkar som kommer att ge inspiration till ”vanligt” folk./håkan

 • MO skriver:

  Vad kul att du har så många besökare…helt otroligt roligt, du får ta åt dig, många som gillar dig helt enkelt, kram

 • sienneis skriver:

  Detta har inget alls med något att göra, jag ville bara tipsa om en supermysig restaurang du säkert redan besökt…
  https://www.langedragvardshus.se/
  Lagom dyrt, lagom långt bort, FANTASTISK utsikt och trevligt!
  (hittade ingen lämplig plats att skicka mitt lilla ”tips” till…)

 • Calle skriver:

  Kul att du hittade fotokoll.se. Finns det något speciellt som du skulle vilja läsa om så släng över ett mail eller en kommentar så kanske vi kan lösa det..

 • Va kul att du besvisligen var så efterlängtad – jag förstår det! Knuff verkar vara en rolig grej, jag har sett andra ha det och det borde man kanske prova! Ha en bra vecka!

 • Nettan skriver:

  ÄNTLIGEN!! ÄNTLIGEN!!! *ropar som Gert Fylking då litteraturvinnaren i Nobelpriset tillkännages*
  ÄNTLIGEN är HUSMUSEN tillbaka!!

  Har haft kvar din länk och undrat om du inte ska komma igång med ditt skrivande igen.., har saknat ditt bloggande..

  Verkar som om det inte bara är jag som saknat dig.. *ler*

  Ha de gott!

  Hälsningar från ett regnigt Sollefteå….. 🙁

 • Mimmi skriver:

  Över 4000 besökare på en dag, det var skillnad det, som bäst har jag haft ca 10 besökare eller nåt sånt… 😉 Men min blogg är ganska nystartad så det kanske tar sig med tiden. 🙂

 • jag har aldriG lärt mig hur det där med rss och knuff osv funkar. teknik är bara jobbigt haha!

 • Arnjenny skriver:

  Really great site man!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.