Annons

Modernt och miljömedvetet

Det är nog en vanlig missuppfattning att allt som är miljömedvetet tillverkat andas naturfärgade förpackningar och beige blekhet. Det finns faktiskt en hel del företag som satsar på ekologisk medvetenhet i sina produktionsprocesser, den moderna looken till trots. Tapettillverkaren Graham&Brown är en av dem. Här med sitt senaste designersamarbete där unga brittiska formgivare får trängas med etablerade företag i branschen. Klicka här för att kika på fler bilder.

25594-1873
Foto: pressbild Graham&Brown

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.