Annons

Lifeline – en krok med ett hjärtligt budskap

Den här nya hängaren från Lagerhaus heter Lifeline och illustrerar en serie hjärtslag. Det är inte bara en rolig grej som jag skulle kunna tänka mig att ge bort till syrran som pluggar på läkarprogrammet. Det känns också som en ganska passande produkt att blogga om efter en stressig dag och en kväll när jag bara bestämde mig för att pausa och leva lite också. Är nyss hemkommen från en väldigt trevlig spontanmiddag på restaurang med en tjejkompis. Sånt ska man göra lite oftare tycker jag. Lifeline kostar 149 kr och finns hos närmaste Lagerhaus.

25594-1885

Foto: produktbild från Lagerhaus.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Josefine skriver:

  Himlar så snygg den var! Hur ha rjag kunnat missa den?! Den skulle var perfekt i min hall – jag med min fetisch för läkarrockar och med min livskärlek: lyckan att leva och ha ett hjärta som slår! Alltså: inte bara snygg utan med en djupare innebörd också!

 • Berglund brevid skriver:

  Tack för en trevlig middag, jag hade kunnat sitt hur länge som helst. Ser fram emot nästa gång.
  Kram

 • chaos skriver:

  Den var läcker! Jag gillar lite ovanliga saker!

 • Lisa skriver:

  Va cool… hmmm vart kan den passa in hmmm…

 • anette skriver:

  Den kanske kan få ”liva upp” i tvättstugan 🙂

 • Camilla skriver:

  Nä men vilken häftig!

  Bra skrivet, middagar och annat skoj med vänner och familj MÅSTE hinnas med.

  Kram!

 • Ida skriver:

  Vad läcker=)!Synd bara att vi inte har Lagerhause i stan.Kram

 • gulligan skriver:

  Häftig! Måste ta en tur till Lagerhaus snart!

 • Bodil skriver:

  Fin. Viktigt budskap i en vardagsprodukt. Lev livet. Det är värdefullt.

 • Sandra skriver:

  Så härligt när det ligger en tanke bakom inredningen

 • Annika skriver:

  Trevligt med spontanmiddag! Du har så rätt – det borde man göra oftare! Läcker hängare!

 • Solis skriver:

  Himlans snygg var den faktiskt! Det påminner mig om att det var evigheter sen jag var på Lagerhaus. Måste nog dit och kolla snart igen.

 • Designtjejen skriver:

  Vad härligt! Håller helt med – man borde göra det oftare. Är så lätt att bara jobba… (har jag lätt för 🙂 ).

 • Maria skriver:

  Vilken häftig hängare!
  Att ha den där hängande där hemma kan bli en bra påminnare om att ta det lite lugnare ibland.

 • timon skriver:

  Wow, vilken cool klädhängare! Ska komma ihåg den när det är dags att inreda hallen!

 • Ellinor skriver:

  Ja, hade jag (som jobbar som läkare) haft någon ledig yta så hade jag köpt den – och gärna målat den röd!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.