Annons

Filippa K våren 2008

I mars lanseras de nya muggarna i samlingsserien från Filippa K och Rörstrand. Säsongens mönster heter Shade och bygger på den senaste klädkollektionen från Filippa K. Modehuset har också inspirerats av konstnären Mark Rothko (1903-1970), som arbetade i tonade färgfält med suddiga konturer. Dessa gråa muggar har samma tanke, men ett eget uttryck.

25594-1876
Foto: pressbilder från Rörstrand

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Kanonsnygga… Tack för dina tips som alltid är klockrena. /Johanna

 • Lisa skriver:

  de där är mer i min smak än de mönstrade!!!!!!!

 • EVA skriver:

  Wow vad snygga ! Måste tipsa dottern om dessa…skulle passa klockrent hos dem !
  ***
  Ha en fin tisdagkväll !
  K R A M från EVA !!!

 • Josefine skriver:

  Jag ska nog suga på min gästbloggskaramell ett tag till innan jag avslöjar var det blir, men det har inte särskilt mycket med heminredning att göra, så mycket kan jag säga direkt! Före mig har politiker och artister och författare bloggat – men jag kanske kan smyga in ett inlägg om lite inredning också…? 🙂

  Tack för en bra blogg, förresten! Jag har följt din blogg länge och kommer att fortsätta göra det!

 • Anna skriver:

  oh, Oh, OH – dom där ska jag bara ha! Visst skulle man kunna hinta det till sin sambo samtidigt som man drar upp det faktum att han var i Afrika när man fyllde år och däför inte fick någon 2-*host-host*-present? 😉

 • Mickan skriver:

  Tack! Men vet du? Det gör jag redan;) Har äntligen hittat en hel del bra inredningsbloggar, varav en av dem är din=) Ha det gott!

 • pia skriver:

  hmmm..såg dem nyligt, måste kanske köpa dess till samlingen;)
  kramis

 • Livet i byn skriver:

  Läckra muggar, ser inte hel fel ut att dricka i hellre.

  ~Livet i byn

 • Jättefina! Gillar hennes andra varianter också.

 • Kristina skriver:

  Fina muggar, skulle jag kunna tänka mig att dricka kaffe i:) ha en bra dag! Kram

 • Fru P skriver:

  Shit vilken FIN blogg!
  Har ett önskemål, du borde skriva va prylarna kostar också?

 • Glimtar Anna skriver:

  Nämen vad skådar mitt lyckliga öga!!!! Hon é ju tillbaka!! Jag måste vara efter alla som inte fattar förrens jag såg på Lina (Kitchenbloom) att det minsann stog Husmusen där igen!! Trevligt att suga i sig all inspiration här igen. Du blir säkert supertrött på att höra det, men du + Lina fick mig att börja nosa mig in i bloggandets uderbara värld (lååångt efter alla andra där med!). Me looove it! Fast jag är nog bättre på att läsa än skriva, fota och inspirera andra än…
  Nåväl! Hejsvejs och ha en underbar dag!

 • Johanna skriver:

  De muggarna är jättesnygga! Kul att de har lite annorlunda mönster mot de andra muggarna.

 • A skriver:

  Snygga!! Shaden är överallt, och ibland är faden där med! Filippa K går från klarhet till klarhet, har det kanske något med boråsutbildade herr Wingårdh att göra?

 • Emelie skriver:

  Gud va snygga! De får gärna komma hem till mig!

 • Camilla skriver:

  Snygga!! 🙂

 • Dinka skriver:

  Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om muggen.Har tre motiv den innan….Får väl ta och kolla den i verkligheten och se om man ska köpa den.KRAM!

 • Linda P skriver:

  Nämen se goddag! Vad kul att Husmusen återuppstått! Ska läsa med nöje 🙂

 • Perlan skriver:

  Har ganska många av Filippa K muggarna hemma, men just nu är det mest PAUS muggarna som används, nya favoriter helt klart! 🙂
  kram

 • Frida skriver:

  Tack för tipset om prisinformationen! Det ska jag tänka på framöver.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.