Annons

Nya tapeter – Grand Cru

I sommar lanseras Grand Cru från Intrade. En kollektion med stora medaljonger och ränder i non-woven med textil känsla. Rejält stormönstrad design i sobert blått, brunt, gråsvart, fuchsia och turkos med metallicdetaljer. Matchar fint till höstens svulstigheter. Här finns återförsäljarna.

25594-1841
Foto: Intrade

Kategorier:

Kommentarer

 • Anneli skriver:

  Oh, My! Tapeten till vänster är verkligen tjusig, men kräver säkert sin plats för att komma till rätta!

 • Linda skriver:

  Du som har koll på allt i hemmet, har du koll på dammsugare också? Vad utmärker en bra dammsugare? Vår gick sönder och dummade sig häromdagen, så nu måste jag köpa en ny. Tips emottages tacksamt! 🙂

 • Stort fan av dig aka Maria skriver:

  Läste att din blogg ska läggas ner den 1 september eller innan. VARFÖR????????? 🙁 🙁 🙁 🙁

 • Anna skriver:

  Plötsligt är jag mycket glad över min fondvägg i sovrummet. Hej höst, här kommer jag! 🙂

 • Caroline skriver:

  Åh, vilka underbara tapeter! Snygga, även fast jag gillar allt som är ljust 🙂

  Nämen, nää ska du sluta blogga?

 • Jonas skriver:

  Sjukt snygga tapeter! Nu blir det en fondvägg!

 • Hillevi skriver:

  Me like, big time !

 • Frida skriver:

  Anna:
  Du är helt rätt ute! 🙂

  Maria och Caroline:
  Det får tiden utvisa, i första hand måste jag ta lite semester från bloggandet för att vila upp mig inför flytten och det nya jobbet i augusti. Därefter har jag ett nytt projekt på gång, mer info om det kommer lite senare så håll utkik på Husmusen så får ni se framöver. Trevlig sommar så länge!

 • Sandra skriver:

  Vilken härlig färg!!!

 • Lou skriver:

  Another great pattern being used- beautiful with the white furniture ..

 • E-K skriver:

  Din sida är mycket inspirerande och kanske kan jag få lite tips här?
  Vi har satt upp en svart fondvägg i vårt sovrum. Älskar den! Det är tapeten ”Kimono” från Laura Ashley i svart. Det är sååå snyggt. Nu över till problemet. Jag har länge brottats med vad vi ska ha på resterande väggar. Vitt känns så blaha, blaha. Överkastet vi har är i mustiga färger som vinrött, guldgult, ljunglila, gråturkos (ny färg;),rosarött. Och lampan vi satt upp som jag ÄLSKAR är från Cottex i ”krom” och svarta skärmar samt prismor. Som säng har vi Malmen in ek från IKEA och den ska göras om lite. Vi ska bygga upp gaveln så att den blir högre och klä den med svart (?) fuskskinn. Vad skulle du tycka vore en sjysst färg på övriga väggar. Ska tilläggas att taket i sovrummet är ”speciellt”. Det är 3,80 på högsta stället och 2,60 på lägsta.
  Tips?
  (har varit inne på ljusgult (då får vi byta överkast), mörkt rött, vaniljvitt m.m. men KAN inte bestämma mig!

 • camilla Engman skriver:

  Vilken underbar blå färg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.