Annons

Tuffa tapeter

Kom precis hem från en middag hos ett par bekanta som förmodligen har norra Europas snyggaste medaljongtapet i sovrummet. Önskar att jag hade haft med kameran. Sandberg har liknande, som också fått internationell uppmärksamhet i bla. Elle Decoration nu i vår. Tuffa.

25594-1810
Foto: Sandberg Tyg & Tapet

Kategorier:

Kommentarer

 • caroline skriver:

  ja dom tapeterna är grymt snygga men också dyra tyvärr

 • Monica skriver:

  Skitsnygga 🙂 jag har den bruna från Sandberg (bilden) och en grön i samma modell på prov hemma i sovrummet jag kan inte bestämma mig ! Men dom får väl henga ett tag,,jag ska den som fondvägg bakom väggen! ha en bra dag!!

 • Monica skriver:

  provar igen 🙂 har skickat 2 meddelande, som inte kommit fram *konstigt* Skitsnygga tapeter jag har själv den bruna från Sandberg (bilden ) og den gröna hemma på prov ska ha den som fond vägg bakom sängen (som just nu är blå). Men jag har svaårt at bestämma mig vilken jag vill ha,men dom får väl henga på prov ett tag 🙂

 • Monica skriver:

  jaha nå kom dom båda 🙂 du får gärna ta bort en ,, hihi jag är vel inte vaken ännu (inte datorn heller)

 • Jonna skriver:

  Milda matilda så fina =)

 • Lena skriver:

  Jag har den bruna i vardagsrummet som fondvägg. 🙂 Nu väntar jag bara på en viss Husmus som ska komma och fota 😉

 • Linda skriver:

  Jag blev nyfiken på ”norra Europas snyggaste medaljongtapet”- vet du vem som tillverkat den?

 • Frida skriver:

  Monica:
  Blogg.se krånglar lite – många som har problem med kommentarsfunktionen nu. Hoppas det bättrar sig! 🙂

  Lena:
  Oh jag är där med kameran snarare än du anar 😉

  Linda:
  Ska kolla med värdparet! 🙂

 • Emma skriver:

  kolla även in laura ashley, de har inte bara sockersöta blommor. Kolla in denna vi har i vårt sovrum https://dolcevita.webblogg.se/020506120420_hemma_hos_emma_4.html

 • Sarah skriver:

  Jisses, grymmesnabba på att skicka prover var dom! Mailade igår och idag kom alla mina tapetprover..!

 • Lena Grön. skriver:

  Sandbergs tapeter är underbara! Men faktiskt INTE dyra. Tycker jag (kanske för att jag råkar jobba i tapetbutik…?). Eftersom de anpassar rullarnas längd så man alltid får ut 4 våder per rulle om man har max 2,5 m i takhöjd – prisvärt och inte så mkt fånigt spill!! De flesta andra stormönstrade ger normalt 3 våder/rle.

 • Inger Holmlund skriver:

  Vem har tillverkat tapeten som är på väggen i Angela Adams matt-bild ?

  Tack för att Du svarar

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.