Annons

Tema: Sommarkuddar – Looolo Textiles

Varje kudde från det kanadensiska företaget looolo textiles är handgjord och består av organiskt material. Märks det att miljömedvetenheten inom inredningsvärlden är en het potatis? De använder olika tekniker för att skapa en spännande struktur på kuddarna.  

25594-1754
Foto: produkter från looolo textiles

Kategorier:

Kommentarer

  • Tomaselizabeth skriver:

    You will be hearing from me soon. Thanks

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.