Annons

Tema: Sommarkuddar – K studio

De som har följt min inredningsblogg ett tag vet hur mycket jag tycker om det amerikanska familjeföretaget K studio. Deras moderna broderier och mjuka kuddar är helt underbara och de både designas och tillverkas av mor och dotter Klein. I miljövänligt material, förstås.

25594-1753
Foto: produkter från K studio

Kategorier:

Kommentarer

 • Annika skriver:

  Åh, vilka jättefina kuddar! Underbara mönster! Jag såg minst fem olika kuddar jag skulle vilja ha!

 • UlrikaK skriver:

  Ja de är verkligen hur fina som helst!

 • Anonym skriver:

  Fina bilder.
  Promenadslingan runt sjön, den är bra! Verkligen bra. Törs man säga – oas!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.