Annons

Rundtur på jobbet

Jag drack en kopp kaffe med inredningsarkitekten Olle Salmonsson på Waynes Coffe igår. Han har bland annat gjort interiören i Samverkanshuset på Umeå universitet där jag jobbar nu i sommar och tanken slog mig, att jag borde ta med mig kameran och fota den inspirerande arbetsmiljö jag befinner mig i dagligen dags. Så, sagt och gjort. Nu får ni följa med till jobbet. 

25594-178325594-1784
25594-1785
Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Roligt att få följa med på jobbet 🙂 Även du har en fin arbetsplats 😉

 • Mia A skriver:

  Snyggt!

 • Vicke skriver:

  Fida det här är nästan kusligt, har precis utmanat bloggare om vad man ser på jobbet.
  Vilken underbar arbetsmiljö, skulle gärna byta 🙂

 • Modesty skriver:

  Underbart! Vad har han gjort mer? Mera, mera=)

 • Camilla skriver:

  Himmel, vad snyggt!! 😀

 • Anneli skriver:

  Tjusigt!! Är du den ende som jobbar där?
  En så välstädad arbetsplats har jag nog aldrig sett:)

 • caroline skriver:

  tack för tipset. gillar verkligen din blogg

 • Erika skriver:

  Om jag tittar ut genom fönstret (som är jättedammigt) just nu så ser jag en tegelvägg och en av de största gatorna i Ösd där jag bor och jobbar. Kontorslandskap med två skrivbord och allting måste vara jättelåst för säkerheten. Känns det lockande??

 • Stefan skriver:

  Ser aningen annorlunda ut än mitt kontor…
  Jättesnyggt!

 • Sara skriver:

  Tack för titten! Fint, tänk om man fick ha det så fräscht på sitt eget jobb (ett dammigt klassrum…)

 • UlrikaK skriver:

  Verkligen fint!

 • lina skriver:

  ja samverkanshuset är verkligen snyggt inrett. jag hade en del föreläsningar där via videokonferensanläggningen i våras och älskar de där fåtöljerna på bottenvåningen som man kan gunga lite i. 🙂

 • Anneli skriver:

  Önskar dig en riktigt Glad Midsommar!
  Med midnattsol och hela ”kånkarången”!

 • Lyck-Anna skriver:

  Jag önskar dig en härlig midsommar!

 • Anna skriver:

  Kikar in för att önska dig en glad, solig, härlig midsommar!

 • Snäckan skriver:

  Glad midsommar på dig!!

 • Emma skriver:

  Trevlig midsommar, jag hoppas du inte spenderar den på jobbet, även om det såg fint ut där!

 • Ingela_70 skriver:

  Vad kul att få se inuti huset, har tillbringat 4mån på patienthotellet och tittat mycket på detta vackra hus. Man blev ju lite nyfiken på vad det var för bygge.Vilken superhärlig miljö att jobba i!!

 • Hannele skriver:

  Glad midsommar!

 • Britta skriver:

  God damn’it, jag blir helt sentimental. Nästan så att jag längtar tillbaka till dammiga möten med universitetsstyrelsen…
  Här är ett tips till dig: du kan ju fota de undersköna lokalerna uppe på kåren oxå – ett rent arkitektoniskt mirakel! (harkel…) 🙂

 • Linda skriver:

  Så fint!! 🙂

  Glad midsommar!!!

 • AnnicaB skriver:

  Underbar arbetsmiljö. Tänk, det gör så mycket för kreativiteten och lusten att arbeta. Har definitivt INTE så där snyggt på mitt jobb. Får blunda och tänka på min trädgård när jag jobbar för att orka…

 • Sussie skriver:

  Det är grymt snyggt där!

  För någon vecka sedan var jag med om att sätta upp en skylt i er entré. Så nu vet du kanske var jag jobbar i sommar!

 • Erlandmerete skriver:

  Just Surfin.. Hello From Gold Coast Australia.. Well Done.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.