Annons

Murge Designs

Robyn Murgio, grundaren till Murge Designs, inspirerades att starta företaget efter att ha letat ett passande påslakan till sin säng i över två års tid. Hon kunde inte hitta något som uttryckte hennes personliga stil, så hon bestämde sig för att designa sitt eget. Så fort hennes vänner såg det började beställningarna ramla in, de ville ha ett likadant. På den vägen är det och nu är företaget väletablerat och säljs över halva världen, men tyvärr inte i Skandinavien. Synd.

25594-1761
Foto: produkter från Muge Designs

Kategorier:

Kommentarer

 • danne skriver:

  Frida: En framgångshistoria. Vore inte det något för dig att göra med? att starta ditt eget brand? Eller?… go girl go. 😉

 • Frida skriver:

  Danne, att börja på Cult Design känns som en framgångssaga nog för mig 🙂

 • Vicke skriver:

  Jag som är en väskoman blev helt såld på deras väskor:)

 • W skriver:

  Ha ha! Jag bloggade precis om dem, utan att veta att du skrivit detta i går :-). Nåväl – produkterna förtjänas att uppmärksammas!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.