Annons

IKEA 2007

IKEA har släppt ett kit med pressbilder på nyheter inför kommande katalog. Ett nytillskott som jag, och många amerikanska bloggare med mig, har fastnat för är den nya och smarta huvudgaveln i serien Malm. Med utdragbara sidohyllor för dold förvaring. Finns i lackat vitt samt i flera olika träslag för 1495 kronor. I övrigt ser det ut att bli mycket svartvitt och retro.

25594-1804
Foto: Pressbilder IKEA

Kategorier:

Kommentarer

 • Vicke skriver:

  Vad spännande att få se förvaring har man aldrigt tillräckligt av. Gillar serien malm.

 • Alena skriver:

  Den har jag redan sett ute i butik. Chefen min köpte en sån. Då hade IKEA endast 2 exemplar inne.

 • Frida skriver:

  Vicke:
  Sant, förvaring man man aldrig få för mycket av. Never, ever 🙂

  Alena:
  Kul! Då är chefen en av de första ägarna med andra ord 🙂 IKEA ”smyglanserar” delar av sortimentet i butikerna före de kommer i katalogen (den publiceras ju bara en gång per år här i Sverige så de vill nog inte vänta med att få ut alla sakerna på marknaden tills dess). Sen har jag hört att de testar vissa produkter på utvalda varuhus i förväg för att se ”hur de går”.

 • Erika skriver:

  Malm är kanon, jag är dock så gammalmodig att jag fortfarande dras till ekserien. Tänkte be dig nu när du är min inredningsguru om ett tips; jag har panel i köket som skall betsas/laseras vit – bord i ljust trä och tillhörande stolar. Vilken färg skall jag måla köksluckorna i samt tapeten ovanför den rätt så höga panelen? Börjar få planeringspanik… Ha en skön dag//Erika

 • jennyk skriver:

  Skickligt! Jag har serien Malm (vitt) i vårt sovrum kombinerat med en fondvägg https://www.intrade.se/produktinformation/black.htmlLängtar tills den nya ikeakatalogen kommer – det blir som en liten julafton! 😉

 • David skriver:

  Spännande, kul att se vad som kommer, det ser fint ut! Jag gillar också Malm, även om jag inte har den själv…

  ::David

 • Philipa skriver:

  Precis i min smak, gillar Malm serien.

 • Lina skriver:

  i love it, tror jag skall övertyga sambon att hon behöver en sådan och köpa det till vardagsrummet

 • eline skriver:

  Ah, förvaringen till Malm har jag sett på IKEA i Gävle också!

 • Linda skriver:

  Åh, smart! En sån vill jag ha. Har ändå tänkt köpa ny säng, både gavel och madrass så det kanske kan vara något att fundera över. Fast vitt vill jag inte ha, så jag hoppas att det finns något snyggt träslag. 🙂

 • Camilla skriver:

  Praktiskt! 🙂

 • jonas skriver:

  vart kan man se detta kit med pressbilder? vore ju kul att kika på de andra grejerna också.

 • Anna skriver:

  Åh vad spännande med IKEA-nytt! Give me more! Mycket vitt, ey? 😉

 • Louise skriver:

  Smart! Men köper man säng+förvaring i ett paket eller kan man köpa en Malm-säng nu och sedan köpa till den utdragbara hyllan liksom?

 • Jenny skriver:

  Praktisk och smart huvudgavel. Den skulle jag kunna tänka mig att ha 🙂

 • Toker skriver:

  Såg riktigt bra ut. sugen på att handla 🙂

 • saravillfara skriver:

  Mycket smart lösning!
  Tänk om nya katalogen kunde komma NU!!

 • Antira skriver:

  Toksnyggt! Fast jag funderar ju på hur lättsamt det där är att städa, det måste ju bli dammigt och så. Yup, I’m so Monica….

 • designfreak skriver:

  Snygg!
  Men ser endast storleken för 160-säng….vill ju ha för 180-säng…

 • Sandra skriver:

  Åh, den här gillade jag verkligen! Måste hålla utkik efter den.

 • Hanna skriver:

  Nästan exakt en sån här säng har jag o sambon gjort en ritning på, eftersom vår förvaring är rätt begränsad. Nu kanske vi kan köpa en istället då, eftersom tid till att bygga ett är rätt svårt att hitta =)

 • jennie skriver:

  Äntligen! jag har gått och hoppats på att denna sänggavel ska dyka upp på Ikea, har nämligen sett en liknande designvariant, fast då mycket dyrare.. ooh vad gärna jag vill ha den här!

 • jennie skriver:

  Äntligen! jag har gått och hoppats på att denna sänggavel ska dyka upp på Ikea, har nämligen sett en liknande designvariant, fast då mycket dyrare.. ooh vad gärna jag vill ha den här!

 • Virra skriver:

  Den kan jag tänka mig till vår gästsäng. Ser fram emot katalogen. När brukar katalogerna komma ?

 • Malin skriver:

  Äntligen! Hade funderingar att bygga nåt liknande i vår förra lägenhet. Smart o praktiskt! Tror dock det blir för trångt i vårt nuvarande sovrum för att det ska fungera för oss 🙁

 • Anna skriver:

  Katalogen kommer väl i aug..?

 • Dorisen skriver:

  Det där såg jättefint ut. Själv är jag på jakt efter en dubbelsäng och den där är ett bra förslag. Nya ikea-katalogen kommer den 16 juli!

 • Frida skriver:

  Linda:
  Om du kikar i rullmenyn på hemsidan ser du alla träslag den finns i.

  Jonas:
  Presskitet delas inte ut till privatpersoner utan till tidningar och annat pressfolk.

  Louise:
  Som jag förstått det är det bara en sänggavel men kolla med IKEA för säkerhets skull.

  Anna:
  Ha ha, Vänner ja. Me like den serien. Så hos dig får man bara använda fintvålen i badrummet om man heter Påven då 😉

  Virra:
  Katalogen brukar komma i slutet av juli/början av augusti.

 • Gro skriver:

  Jag är precis i en fas där jag bestämt mig för att frångå konceptet med gavellös säng. Har funderat på vad jag vill ha eftersom jag bor i en etta. Det här är ju perfekt!
  Tack för tipset – nu slipper jag göra köp jag ångrar.

 • ida skriver:

  Katalogsläpp 23 (27e?) juli – se till att vara i Stockholm då!

 • Antira skriver:

  Frida: Nja, det är mer så att man alltid, ALLTID måste använda glasunderlägg. Alltid. Always. Men för dig skulle jag kunna göra ett undantag. Fast då får du sitta i köket… 😉

 • Stefan skriver:

  Den där är ju riktigt smart alltså. Ska till IKEA i morgon. Kanske kommer hem med en sådan.

 • Johan skriver:

  IKEA kalmar öppnar imorgon! sweeet 🙂

 • Skolfröken skriver:

  Å, den där har jag faktiskt. Vi hittade den redan i mars, kanske var det en sån där smyglansering.

  Den är kanon, passar till din gamla säng och dammar inte alls. I alla fall har inte jag märkt av något damm. Bokvagnarna kan man ha helt utdragna, eller lite grann, eller inget alls. Och, det är väldigt skönt med en avlastningshylla ovanför huvudet. Mycket väl värd pengarna!

 • johanna skriver:

  smart. enda problemet är om man bor i ett litet studentrum byggt på femtiotalet då allt är anpassat i detalj för att kunna få rummet så litet men flexibelt som möjligt… Sängen ryms precis intill väggen nu, men med en förlägning i form av en smart förvaringsgavel skulle jag inte få upp dörren…

 • Lina skriver:

  Hej. Jag vill gärna ha en malmsäng med alla finesser: tillhörande sängbord, frukost-på-sängen-bord och fack i gaveln. Bloggade faktiskt precis om det. Synd att det skrivs mindre här nu. Eller det är bara en uppfattning jag har fått?

 • Maja skriver:

  Hej finns denna säng nu på Ikea???

 • johan skriver:

  Hej,
  Jag har sökt efter en sådan där smart huvudgaveln i serien Malm. Med utdragbara sidohyllor för dold förvaring. Men inte lyckats hitta någon… Någon som har något tips???

 • Camilla skriver:

  Jo då, den finns i IKEA’s nya katalog, men tyvärr finns den bara för säng med bäddmått 160 cm och de flesta dubbelsängar i Sverige är väl 180 cm???
  Ja ja iaf är VÅR säng det, så det blir till att jaga vidare!
  Trodde det var ”inne” med sådana sänggavlar, men efter ett par timmars letande på nätet är fångsten tunn…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.