Annons

Höga glas

Den unga, svenska glasblåsaren Sara Hammar från Skärhamn har designat de här stilrena glasen som är ca: 28-30 cm höga. Ring för prislista. Klicka här för hennes kontaktuppgifter.

25594-1778
Foto: pressfoton från Sara Hammar

Kategorier:

Kommentarer

 • emma skriver:

  Snygga! Schyst blogg:)

 • Hanna skriver:

  Jag måste bara ge dig en eloge för att du har den formmässigt snyggaste bloggen i det här landet! Schyssta bilder och suveränt innehåll! Jag följer den troget…

 • Anneli skriver:

  Hejsvejs!
  En sista bloggkommentar innan fotbollen!!!
  Glasen till höger, to kill for!

 • johannapannan skriver:

  vilka snygga glas. gillar nog de raka lite mer än de runda men båda versionerna tyckte jag var döläckra.

 • Jag har nog kommit på hur jag ska göra för länka min. Få se om de funkar! Men hur är det färger? Du sa att man måste ha utrymme men eftersom jag inte lagt någon bild eller skrivit i bloggen en så är den ju tom. Så borde jag inte kunna ändra färg? Skulle så gärna vilja ändra bakgrunds färgen. Textstilen också men kosta det för få den tillgången så kan jag avstå, men ända färg borde väl gå? Eller? Få se om jag lyckas få fram bilden där uppe mer annars återkommer jag. 🙂

 • Vicke skriver:

  Gillade de till höger mycket, kul med lite annan form!

 • Jenny skriver:

  fina 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.