Annons

DecoPur

Belgiska DecoPur har nog några av de finaste produktbilderna jag sett på länge. Jag gillar det korta skärpedjupet och deras fokus på de små detaljerna. Snyggt! Dessutom har de en hel del tjusiga textilier att inspireras av och tycka om. Deras hemsida är väl värd ett klick eller två.

25594-1722
Foto: Decopur

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Hej! Givetvis ger jag gärna Göteborgstips! Jag har tänkt göra det i flera delar och del ett finns nu på min sida: https://helenas.dagar.se/index.php?show=dagbok&choice=1148

  Jag kommer att fortsätta när jag har lite tid över, har du specifika frågor är det bara att höra av sig!

 • Jonna skriver:

  Jättefina bilder!

 • Vicke skriver:

  Deras hemsida var läcker.

 • W skriver:

  Det var sannerligen fina bilder och en produktpresentation som kändes ny och fräsch! Tack för tipset!

 • Susanne skriver:

  Var det bara jag som tyckte att den var råddig med de där rullande små bilderna som man skulle klicka på? Fina grejer annars!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.