Annons

David design 2006

Nu har David Design uppdaterat sin hemsida med årets möbelnyheter, bland annat Bailey tray och soffan Miles av Eero Koivisto. Själv är jag mest förtjust i de klämvänliga kopparna Mocca formgivna av Johanna Egnell. Men de är inte ett dugg nya, tvärtom. De har snart sex år på nacken. Jag gillar formen på dem, som också verkar komma starkt på det mesta framöver även hos andra fabrikanter runt om i Europa. Greppvänliga, sköna att hålla i och att titta på.
25594-1734
Foto: David Design

Kategorier:

Kommentarer

 • SANDRA skriver:

  Mycket snyggt.
  Tyvärr är det bara jag som dricker ur mugg utan öra.
  maken tycker att det bränns.
  Jaha.

 • Jenny skriver:

  Jag är så förtjust i bordet She. Jag har inte sett det på hemsidan men du kan titta på det i min blogg. fin form på muggarna. Väcker ha-begär hos mig 🙂

 • f.d kommandoran skriver:

  hej,
  kommenterar på fel ställe, men vet inte om du kollar gamla kommentarer i efterskott. jag har återuppstått och ska åter gå in i blogsvären, men sitter nu å gluttar runt och försöker hinna ifatt alla dina inlägg. för ack, de är som alla säger, det är vanebildande!

  och nu när du överraskar mej med att vara en söt pingla och inte en medelålders kvinna, som jag på något sätt trott, då känns det än mer lockande och läsa… haha!

  sköt om dej och fortsätt förgylla min vardag!

 • lina skriver:

  FRIDA!
  Du heliga underbara inredingsexpert, I need your help. Såhär är det, jag bor i en etta inne i stora Stockholm, trots detta skulle jag och min kombo vilja ha lite kryddväxter, men dessa får inte plats inne i lägenheten, så vi funderade på någons slags blomlåda att hänga ut genom fönstret. Har du någon koll på var en snygg sådan för innerstads lägenhet kan finnas?

 • Cissi skriver:

  Vad kostar muggarna då? Fina!

 • jenny skriver:

  Hej!

  Bloggen blir bara bättre och bättre, men hur blir det när du börjar jobba? Hinner du blogga då? Man blir allt lite orolig.
  Det jag egentligen undrar är om du kan tipsa om vilken digitalkamera jag ska köpa. Inte system utan vanlig för ca 3000:-. Ibland har ju affärerna billiga erbjudanden, men är de kamerorna verkligen bra? Vilket märke är bäst? Det är ju en djungel. Snälla hjälp…

  Kram från en av alla dina trogna

 • Frida skriver:

  Sandra:
  He he. ”Vill man vara fin får man lida pin” 🙂 eller hur var det nu igen – ”Vill man dricka fint…”

  Kommandoran:
  Välkommen tillbaka och tack för komplimangerna! 😉

  Lina:
  Tjena pinglan! Har ni balkong, eller vill ni hänga direkt utanför fönstret?

  Cissi:
  Jag vet inte vad de ligger på för pris, står inte på hemsidan, men hör med daviddesign.se de har nog bättre koll 🙂

  Jenny:
  Oh märks det inte att jag har börjat jobba lite redan? Sommarjobbar på Umeå universitet nu, under juni och juli och märker redan hur lite tankekraft jag har över för bloggandet. Blir mer på kvällstid framöver. Angående kameran kolla cyberphoto.se de har bra tester och tips på sin sida där du kan se bilder tagna med olika kameror. Jag brukar få den frågan men försöker undvika att rekommendera något specifikt märke eftersom det är jättesvårt att ge råd då alla har så olika behov och preferenser. Jag vill heller inte riskera att göra någon missnöjd eller oavsikltigt leda någoh till ett felköp genom att tipsa om ”fel” kamera. Kolla med Ralph på Cyberphoto, han har koll på det mesta – hälsa från mig. Där har jag köpt alla mina kameraprylar.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.