Annons

Åsa Björling Design

Jag gillar verkligen Åsa Björlings handdrejade produkter, Speciellt den vita koppen med ett litet hjärta på magen. Delar av hennes kollektion säljs på Designtorget. För fler alster, klicka här.

25594-1779
Foto: pressbilder Björlings Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Annie skriver:

  Jättefina, tänk vad vackra muggar och dylikt kan göra en glad…Att börja morgonen med te i en vacker mugg eller en ful mugg, det gör stor skillnad.

 • Vicke skriver:

  Gillade den för salt , kanske skulle vara fint med en vit hos oss:)

 • Vero skriver:

  Koppen med det lilla hjärtat (det är väl ett hjärta?) är bara så söt. skulle kunna tänka mig en sådan…kanske till att duka frukostbordet med?

 • Jenny skriver:

  Ser somrigt ut 🙂

 • Angélica skriver:

  Den vita koppen med hjärtan köpte jag till min mamma på alla

 • Angélica skriver:

  hjärtans dag. Hon blev jätte glad!

 • Petra skriver:

  Sprang på Åsas alster i Västervik förra sommaren. Jagköpte en av hennes ringar som jag använder jämt. Mycket beundrad. Tuffast är nog matskålarna för hundar, speciellt den med nitar. Åsa sa att den var för att ge små hundar mer mod 🙂

 • helena skriver:

  Hej. Tack. Ännu har ingen ringt men på fredag ligger en annons ute i tidningen så jag hoppas att jag blir nerringd. Är så kräsen också så det kommer nog ta lite tid innan jag hittar en riktigt kalasfin! 🙂 Självklart kommer jag lägga upp bilder på mina köp/planerde inköp. När jag väl har flyttat in kommer jag även bjuda på lite ” hemma-hos bilder” 🙂 Kramar

 • Jenny skriver:

  Riktigt sommrigt!

 • Anna skriver:

  Lägg av vad söt!! Den vill jag ha! I julklapp eller så.. Kanske tidigt att tänka på det, men.. 🙂

 • Sara skriver:

  Oj oj. Vill ha allt på bilderna! Blev genast mkt sugen på jordgubbar. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.