Annons

Vårtecken

Idag är det lördag, solen skiner och väderleksrapporten hävdar att det ska bli 25 grader varmt. I Umeå! Det här är ingen fotoblogg men Hanna ville se fler bilder tagna av mig och därför bjuder jag på dessa vårtecken som jag fann i mina föräldrars rabatt igårkväll.
Ha en riktigt skön dag allihopa!

25594-162525594-1622
Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

  • Camilla skriver:

    Ahh.. det är en härlig tid nu 😀 Allt börjar bli grönt och fint runt omkring och man kan äntligen sitta ute på balkongen hela dagarna.. 😀

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.