Annons

Tjusiga plattor och stiligt kakel

Via Emma på Hemfeber hittade jag de här snygga kakel- och trädgårdsplattorna som designats av de svenska formgivarna Jenny Oldsjö och Ragnar Hultgren på Solidformdesign. Kolla in deras hemsida för fler exempel på designade detaljer för badum och utemiljöer.

25594-1643
Foto: Oldsjö Hultgren Design

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.