Annons

Tema 17 maj: Johan Verde

Norge har flera duktiga designers och Johan Verde är en av dem jag gillar allra bäst. Här ser ni hans läckra keramikserie Spir för Figgjo som fått den norska utmärkelsen "God Design".

25594-1650
Foto: Figgjo

Kategorier:

Kommentarer

  • Camilla skriver:

    Åh, de i mitten var ju jättefina!

    Måste bara passa på att fråga – har du problem med bloggen? Jag kan logga in och skriva (men det går segt) men när jag ska publicera så blir det error. Undrar mest bara om det beror på min dator eller om blogg.se har tekniska problem. Det har varit så här för mig i flera veckor nu, men du verkar ju kunna blogga som vanligt?

  • Frida skriver:

    Ojdå, jag vet inte – blogg.se har strulat lite sen de lade om servern men jag har inte märkt några jättebekymmer från min sida – men det är klart att det är trist om man inte kan publicera kommentarerna. Hm. Skumt. Ska kolla med Roland på blogg.se

  • Camilla skriver:

    Kommentarerna funkar bra, det är mina inlägg som blir error. Hur dumt som helst…

  • Camilla skriver:

    Snyggt!! Gillar de små locken på de första kannorna. Kannan på sista bilden har attityd, ståtligt kaxig 😉

  • gagga skriver:

    Roligt att du uppmärksammar norsk design. Norrmännen har ett tämligen eget färg o formspråk. Inte fullt så ”nordiskt svalt” som hos oss svenskar, finnar eller danskar.
    Bor nära Norge o förundras ständigt över hur tydlig gränsen mellan Norge o Sverige är på just dessa områden. Härligt, för sådant skapar ju mångfald istället för likriktning. Har ställt ut i Norge o tillsammans med norrmän ett antal gånger. Härliga möten. Vi svenskar tar inte annars gärna till oss av det norska. Ser lite över axeln på det. Synd!

  • Sara skriver:

    De där var verkligen så vackra. Vill ha nu! Känner inte till norsk design så mycket så kul att få se lite av vad de kan våra grannar där borta.

  • Alltljuspåmig skriver:

    Verkligen snygga. Tror jag såg honom på TV för ett tag sen.. Hm, i Bästa formen var det kanske?? Vet du om hans saker finns i Sverige nånstans?

  • Lina skriver:

    Jag väntar med spänning på före och efter-bilder som utlovades av flytten 🙂
    Hur har det gått?

  • emma L skriver:

    åh! Om jag inte har helt fel har de hans servis på TC, i alla fall såssniporna!

  • Hulda skriver:

    takk for hilsen på bloggen min. Så masse stilig du har her da! Jeg har kikket igjennom nesten hele bloggen, masse kreativt og gode ideer. Likte den bordrolleren godt, det ble et fint malingsmønster når den blir rullet på vegg.

  • Frida skriver:

    Lina:
    Här är det flyttkartonger überalles, inte mycket att fota med andra ord. Jag har varit både i Stockholm och i Göteborg den senaste veckan och dessutom skrivit uppsats så småfingrarna domnat av utmattning.

    Inget har riktigt kommit i ordning ännu och det finns en anledning, vi blir nämligen bara kvar här i två månader till – en annan sak har kommit emellan – och Göteborg väntar i höst. Vad och varför kommer nog avslöjas vilken dag som helst, men det är en fantastiskt rolig chans så jag är inte så ledsen över att det inte blir några större inredningsprojekt i den här lägenheten – även om den är jättefin.

  • LaMa skriver:

    Hej Frida,
    Läser ofta men kommenterar sällan pga tidsbrist, men instämmer med de andra att din blogg är mycket bra. Och snygg!

    Om man vill tipsa dig om saker, gör man det här då eller kan man mejla dig? Bor i Peru och ibland springer jag över sådant jag skulle bloggat om om jag var Husmusen 😉

    Och så får jag väl vara den förste att gratulera till det nya jobbet! För jag antar att det inte är för att ni vunnit årskort på Liseberg som ni ska flytta till Göteborg?!

    Hälsningar från LaMa i Lima

  • Frida skriver:

    Grattis!!! Läste VK nu på morronen och såg om dit nya jobb. Kul.
    Lycka till!

  • Frida skriver:

    LaMama:
    Du kan nå mig på [email protected]

    Frida:
    Tack! 🙂

  • /Augusti skriver:

    Grattis till nya jobbet (läste om det i VK)! Men jag hoppas att du inte lägger ner bloggen… Den är en källa till inspiration varje dag!
    /Anna i Umeå

  • Alltljuspåmig skriver:

    Vad är nya jobbet då??

  • slots skriver:

    At chip roulette club online slots partypoker first flush suit?

  • 888 skriver:

    Here are south 888 poker four table easy vig splash?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.