Annons

Susan Bradley

På tal om trender har jag sett en hel del blomster och spetsmönster utskurna i lackad stål den senaste tiden. Susan Bradley (vars utomhustapeter jag bloggat om tidigare) har tagit fram de här brokiga väggdekorationerna, hyllorna och pallarna. Klicka här för fler bilder.

25594-1615
Foto: Susan Bradley

Kategorier:

Kommentarer

 • Snäckan skriver:

  Läckert! Hoppas ni får en udnrebart solig helg där uppe i norr.

 • Nilla skriver:

  Jättefint! Hyllan var mysig.
  (påminner mig lite om Plutos hängare som ser ut som ett blad)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.