Annons

Spets och brodyr

Jag vet inte varför, det här är verkligen inget som skulle passa in hemma hos oss, men jag fastnade för Dixies broderade spetsunderlägg från katalogen 2006. Jag håller nog på att bli sjuk, eller också har jag sett för många bilder på krusiduller, barock och spets från den senaste möbelmässan i Milano. Min förvånade sambo låter hälsa att jag har blivit miljöskadad av inredningsbloggandet och att det närmaste vårt köksbord de här kommer är dataskärmen.

25594-1607
Foto: Dixie

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.