Annons

Sneak peak på hösten

Gårdagens pressvisning var väldigt intressant och jag fick ta del av vad som komma skall nu i höst. Precis som vi pratat om i kommentarerna här på bloggen är det betydligt mer krusiduller i år än tidigare, men i Skandinavisk tappning, så no worries vi kommer gilla det. Här är en liten sneakpeak på foton jag tagit. De tidningar som var där kommer att publicera sina bilder först om tre månader så jag vet inte hur mycket jag vågar avslöja än men det skymtades en hel del sirliga mönster, akantusblad, vita fjädrar, pärlor och matt/blanka effekter. Riktigt snyggt!
25594-1647
Foto: Montage av privata bilder från bla. Cult Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Snyggt montage!! Blir ju nyfiken för det ser så snyggt ut 😀
  Det ser ut som att det ska komma en snygg vas/kruka iaf.. 😀

  Du förresten.. vet du ngn nätbutik som säljer fina och välgjorda tygblommor och blad..? Skulle nämligen vilja ha lagom stora gröna fuskblad till en vas..

 • Lina A skriver:

  Nu vill vi ju veta mer =) Vilka fina mönster!

 • Snäckan skriver:

  Låter som om det kommer passa mig som handen i handsken! Jättesnyggt.

 • Annika skriver:

  Det verkar mycket lovande! Lagom sirliga mönster och matt/blank gillar jag verkligen! Men det ska vara ljust som på dina bilder. Vi har så mycket mörker här i norr ändå på hösten/vintern.

 • Linda skriver:

  Snyggt!

 • Linda skriver:

  Snyggt! Du förresten, vi vill se lägenheten. 😉

 • Kimberly skriver:

  Jag ÄLSKAR alla årets ”krusiduller”! Det blir ofta lite väl stilrent i Sverige så jag tycker bara det muntrar upp och som du säger, det går ju an i skandinavisk tappning, alltså det blir ju inte too much.

  Förresten skulle jag vilja ha ett par brokiga tapeter i svart i mitt sovrum till hösten. Har du förslag? De svarta bara några få inlägg längre ner på din sida är jättesnygga! alla förslag på lite crazy men ändå SNYGGA tapeter tas gärna emot. …helst i rimlig prisklass.
  och förresten, isf skulle vi ha det som fondvägg. Men om man har en svart fondvägg i tapet, kan man måla resten av rummet då? och i vilken färg isf? kanske bar blir fel. FÖRSLAG!! 🙂

  ÄÄÄÄLSKAR DIN BLOGG!

 • Frida skriver:

  Camilla:
  Tack! Jag tänkte att jag också skulle testa bloggfenomenet ”inspirations-kollage” som var och varannan modebloggare har nuförtiden. Jag ska dock öva lite mer på det så att jag blir bättre vad det lider men det var kul att prova och krukorna som gömmer sig där bakom är superfina.

  Linda:
  Det blir nog inte så många lägenhetsbilder här, något annnat och betydligt roligare har kommit ivägen – vi flyttar nämligen snart igen, till Göteborg! Vänta någon dag bara så ska jag avslöja varför 🙂

  Kimberly:
  Vad glad jag blir att du gillar min blogg! Jag håller med dig om krusidullerna, vi har lite väl stram stil i de svenska hemmen just nu och behöver något som ruskar om våra minimalistiska referensramar.

  Angående tapeterna, har du sett Sandberg? Kolla in deras sida, de har massor med medaljongmönster:

  https://www.sandbergtapeter.com/

 • Jonatan skriver:

  Hej Frida!
  Du har alltså fått jobbet i Göteborg. Ett stort Grattis.

  Mvh Jonatan

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.