Annons

Rikke Jakobsen

Sent igårkväll fick jag ett mail från Kristina på Three layer cake. Hon ville tipsa om den intervju hon nyligen gjort med den danska keramikern Rikke Jakobssen, som jag bloggat om tidigare. Intressant läsning, så jag vidarebefordrar det er. Ni hittar intervjun om ni klickar här.

25594-1626
Foto: Rikke Jakobssen

Kategorier:

Kommentarer

 • Miafia skriver:

  Hej lilla husmusen!
  Helt underbar blogg. Här kommer ja att hänga mera, helt klart.
  Min balkong Marrakch/Karamell är ingen inspiration jämför med allt detta!
  Vart glad!
  Kram

 • Teorachel skriver:

  Very interesting site. Lots of good information.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.