Annons

Räkna med retro

Det blåser bakåtsträvande vindar i inredningsvärlden och i höst kommer många gamla mönster och färger tillbaka. Brunt och organge synst mest överallt. Funkis.com är en rolig inredningsbutik på det temat som bland annat säljer svenska textiler och vintage wallpapers som kan vara snygga i rätt sammanhang. På bilden ser ni tyg designat av Catharina Edlund.

25594-1637
Foto: Funkis

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Det första svart/vita tyget på bilden ser riktigt snyggt ut 😀

 • Camilla skriver:

  Du förresten.. innan hade du ju en del städtips i bloggen. Om du har tid och lust så kan du få hjälpa mej med att hitta smarta tips på hur man får rent mattor.. (speciellt från katthår) ;D

 • Frida skriver:

  Camilla:
  Idag är det hett om öronen med uppsatsskrivande, flytt och deklaration på samma gång 🙂 Phew! Vet inte hur jag ska ta mig levande genom den här helgen. Ber att få återkomma med katthårstips. Det enda jag minns på rak arm är TV4-städtantens diskhandskar; om du tar på dig ett par och drar med händerna över mattan ett par varv fastnar katthåret på handskarna. Har dock inte testat själv, bara sett det på ”Äntligen hemmas” städspecial.

 • Camilla skriver:

  Frida: Det är lugnt.. du behöver inte stressa. Men trillar du över ngt så hojta.. 😀

  Jag har inte provat med diskhandskar. Men jag har tygvantar med plastpluppar på. Dom funkar hyffsat bra. Men man kan lätt få blåsor på fingrarna O_o
  Har också provat med en gul skursvamp, vatten och shampoo.. Det var jooobbigt!

  Önskar att det fanns ett mirakeltips.. 😉

 • Jenny skriver:

  Camilla: Diskhandskar fungerar fantastiskt bra för katthår. Katthåret fastnar inte på handskarna men de klumpar ihop dem och det är lättare att få bort dem.

  Husmus: Vilken bra blogg du har. Jag upptäckte den förra veckan och kan inte vara utan. Den är beroende framkallande! Bra jobbat! Lycka till nu med uppsatsen!

 • Saga skriver:

  Det tyget var riktigt snyggt!!

 • Linda skriver:

  Riktiga snygga saker! 🙂 Jag har faktiskt en av lamporna i sovrummet, den hittade jag på Gekås av alla ställen. 🙂

 • jenny skriver:

  Bra tips om diskhandskar mot katthår, men är det nån som har nån bra idé om hur man undviker att få kattsand i hela lägenheten. Vi har kattlåda i badrummet men sanden har en förmåga att sprida sig överallt. Blir galen!

  Tack Frida för en fantastisk, beroendeframkallande blogg. Det finns ingen bättre.

 • imelda skriver:

  gorgeous, gorgeous patterns!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.