Annons

Mixko UK

Den omtalade designstudion Mixko som ställde ut på ICFF (International Contemporary Furniture Fair) i New York, vilken avslutades igår har bla. gjort lampan Delight.  Skärmen är gjord av filt med utskurna fjärilar och i färgerna Cream White, Sky Blue, Blossom Pink och Ruby Red.

25594-1680
Foto: Mixko

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Dom är skitsnygga!
  sånn lampa vill jag haaaaa

 • emma L skriver:

  påminner onekligen om Midsummer Light, men är stilrenare. Snygg.

 • Antira skriver:

  jag önskar att jag hade boendet som krävs för en sådan lampa. men nej. vad sägs om att ta vägarna förbi östersund säg på… lördag och följa med mig och shoppa möbler 😉 (eller ja, jag har precis bestämt mig för tapeter på väggarna, jag är ute efter proffsig hjälp) =)

 • Linda skriver:

  Wow! En sådan lampa vill jag ha! Undrar om man den fungerar att hänga upp om taket lutar något (skulle vilja ha den i vårt sovrum i vårt hus och taket lutar från 2,4-3,2m på övervåningen)?!

 • sofie skriver:

  jag hade nog behövt tre, fyra stora hus – minst! för du visar upp så mkt fint på bloggen, men finns ju ingen chans att jag får plats med allt det i lilla lägenheten. ( :

 • Bodil skriver:

  Hur vacker som helst. Skulle passa hur bra som helst i ett sovrum. Me like som du själv skulle sagt 🙂

 • Jessica skriver:

  Åh så söta!!
  Får fixa en ny lägenhet snart så jag kan få plats med alla fina saker!

 • Pernilla skriver:

  den lampan suktas…

 • Sophie skriver:

  Så fin! Vet du vad den är gjor i för material?

  Mvh Sophie♥
  http://www.sophisticatedsophie.se

 • emma L skriver:

  Sophie, Filt ser det ut som va? Och med tanke på Fridas förkärlek för filt så verkar det inte otänkbart…

 • Mari skriver:

  Söta!!
  Andra sensuella underbara lampor (allra läckrast är en som heter ”Lunes”,”månar”) har jag hittat i webbutiken http://www.design4rooms.se Fransyskan Céline Wright står för designen……Hur underbara som helst!!!!

 • johanna skriver:

  Sa fiiin! Synd bara att jag har en grej for svarta sladdar… Vet inte om jag skulle kunna med en lampa som har vit sladd, verkar liksom ohallbart i langden… den gulnar och ser ful ut… Fast jag skulle nog inte kunna tacka nej till denna…

 • Bubble Games skriver:

  Very well done site! Please keep up the good work.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.