Annons

ICFF 2006

I helgen gick ICFF (International Contemporary Furniture Fair) av stapeln i New York och jag önskar att jag hade haft lite mer dollares och lite mindre uppsats att tänka på, då hade jag kunnat pipa iväg till N.Y. för att hälsa på Grace och gänget för att gå på mässan jag med. Men icket. Jag får nöja mig med bilder. Här är några snapshots från Moco Loco, fler hittar du här.

25594-1663

25594-1662
Foto: Moco Loco

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda V skriver:

  Hoppas att det gått bra med uppsatsen! Ha en bra vecka!

 • Annika skriver:

  Läcker sideboard! Det här skulle man ju kunna göra själv. En budgetvariant; köp fläktskåp från Ikea och några snygga ben, skär ut mönster i självhäftande plast alt. schablonmåla! Det blir inte lika exklusivt förstås, men det kan nog bli riktigt snyggt ändå!

 • Camilla skriver:

  Kul idé med sideborden.. Maskrosor och flugor.. (för jag ser väl rätt när jag ser en fluga i hörnet på ena blomman?) 😉

  Men nu kanske jag inte riktigt har huvudet med mej 😉 Men vad är det på andra bilden..?

 • Annie skriver:

  Hjälp mig Husmusen 🙂
  Jag har precis flyttat och nu ett vitmålat sovrum som jag behöver lite idéer till! Färg på gardiner, sänggavel eller nån tavla ovanför? Vad tycker du som har sån bra smak? 🙂 Alla idéer emottages tacksamt!!

 • Frida skriver:

  Linda, uppsatsen har gått framåt – om det har blivit bra eller inte får opponeringen avgöra men jag hoppas på det bästa 🙂

  Smart idé Annika! Jättebra tips!

  Camilla, om jag ska vara ärlig. Ingen aning. Tapetbrodyr. Kanske. Knepig bild, du har rätt 🙂

 • Frida skriver:

  Annie: Oh jag ska fundera, jag är ju en sucker för turkost och beige just nu så jag skulle nog kasta några sådana kuddar på sängen och göra en beige/lattebrun sänggavel (med hjälp av spånskiva, en gammal madrass, en häftpistol och ett enfärgat tyg du spänner över hela konkarongen och sedan ställer bakom sängen mot väggen för enklast möjliga lösning). Jag har också vitt i sovrummet och min vita Norm 69 lampa gör sig jättebra mot det ljusa, dessutom blir det så fint ljus i rummet av den på kvällen.

  Bara några snabba tankar. Resten måste jag fundera på 🙂

 • Kimberly skriver:

  GUUU så snyggt! GE MEJ GE MEJ!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.