Annons

Frukost med sting

Den här frukostskålen skulle verkligen passa mitt morgonhumör idag (29 kr/st, Bluebox.se).
Vi skulle ju ha flyttat den 2 maj, men för en vecka sedan kom det här med ohyran fram så vi avblåste det hela och nu har vi fått en ersättningslägenhet. Det innebär många telefonsamtal och en hel del pappersarbete idag. Adressändring, internet, telefon, el, nya flyttkort etc. Uff! Jag ska äta, dricka kaffe och ta en morgonpromenad först, innan jag tar itu med allt. Vi ses!
25594-1595
Foto: Bluebox

Kategorier:

Kommentarer

  • sofie skriver:

    åh, vad tråkigt att det krånglade så mkt. men skoj att ni beslutat att ta den andra! vem vet, kanske blir världens bästa lägenhet!!!!!!

  • Mia A skriver:

    Ha ha jordens roligaste skål eller? En sån måste jag ha!! =) Lycka till idag!

  • Hedgehog-Sara skriver:

    Då slipper ni förhoppningsvis bekanta er med de äckliga små djuren… jobbig situation för er – hoppas allt ordnar sig till det bästa!

  • Linda skriver:

    Säger du också uff? 😉 Precis som Max. 🙂
    Fy så jobbigt, men ändå skönt att det löste sig trots allt. När får ni flytta nu då? Och är lägenheten lika fin som den ni ville ha?

  • Camilla skriver:

    Tråkigt att det skulle bli som det blev. Men bra att ni fick en annan lght iaf. 🙂

    När blir det flytt nu då?

  • Mams skriver:

    Usch så tråkigt. Hoppas att den andra lägenheten känns lika bra som den första!

    Det där skålen skulle jag behöva varje morgon;-)

  • Annie skriver:

    Hoppas den andra lägenheten kommer att kännas bra till sist!

    När flyttar ni?

  • Emma skriver:

    Coola skålar, de skulle passa både mig och mina barn på morgnarna!

  • Hanna skriver:

    Jag är lika nyfiken som de andra här, känns den nya lägenheten ok? Det är ju skönt att slippa de små odjuren iallafall.

  • Elenore skriver:

    Jobbigt med allt krångel!! Men va skönt att ni i alla fall fick en annan lägenhet så ni slipper dom små krypen.
    Hoppas du får en bra dag trots allt…

  • Marie skriver:

    Låter bra med nya lägenheten! Förstår att det är mycket ”bök” men ni hade å andra sidan fått helsickes mycket att göra om ni tagit lägenheten med kryp………
    Det är mer regel än undantag att elände slutar i något bra, fast man inte riktigt tror det när man är mitt i smeten!

  • Anneli skriver:

    Usch vad trist..
    å andra sidan kanske bättre än att flytta in och först då upptäcka att ni har inneboende. Själv väntar jag bara på den årliga myrinvationen. Inte alls farligt eller så, men himla trist…

  • Exilmamman skriver:

    Haha, underbar present till mina små ”surisar” på morgonen : )

  • Exilmamman skriver:

    Tryckte skicka kommentar av misstag där…
    här komer resten : )
    Pälsänglar hua, tur ändå i oturen att det upptäcktes om man ska se det positivt ; ) Lycka till med stundande flytten iaf.

  • Exilmamman skriver:

    Lycka till med flytten med!!!

  • lina skriver:

    kan tänka mig det blir en massa bök med allt pappersarbete nu när ni ska ta ersättningslägenheten istället. var den lika fin, stor och på ett likvärdigt område? eller fick ni ta vad som fanns tillgängligt? skönt iaf att ni slipper ohyran!

  • Hillevi skriver:

    Hoppas du kunde slappna av på din lilla mini-semester i alla fall !

  • Hillevi skriver:

    Har ni fått en tillfällig ny lägenhet alltså? Jag som är seg i huvudet i dag tror jag..

  • Melinda skriver:

    Jag hänger inte med. Kommer ni få tillbaka fyran när den är sanerad?

  • Hillevi skriver:

    Har ni fått en tillfällig ny lägenhet alltså? Jag som är seg i huvudet i dag tror jag..

  • Frida skriver:

    Vad söta ni är! 🙂 Tack för alla uppmuntrade ord, de behövs – trust you me.

    Ska försöka rätta min något svamliga kommentar:

    Det har varit en lång förmiddag med telefonköande och uppsatsskrivande paralellt ett par timmar. Multitasking på hög nivå, men nu verkar alla bitar falla på plats. Vi hoppas få flytta in i en annan lägenhet, så snart som möjligt, troligtvis blir det dock inte förrän tidigast i mitten på den här månaden. Den fyra vi först skulle flytta till kommer läggas ut för uthyrning igen och vi får en ersättningslägenhet, som inte är helt likvärdig men väldigt nära vad vi först önskade oss.

    Den nya är 20 kvadrat mindre och 300 kronor dyrare i månaden än den förra (det här är en stor tvåa gentemot en liten fyra) så den lever inte helt upp till de förväntningar vi hade sett fram emot (läs: separat arbetsrum och fotostudio) men å andra sidan ligger den på Öbackavägen, 50 meter från Umeåälven och strandpromenaden (som jag fullkomligen älskar) i Umeå, mitt i stan, väldigt nära småbåtshamnen. Dessutom får vi egen tvättmaskin + torkskåp och rummen är betydligt fräschare eftersom området är relativt nybyggt. Den har ex. designtapeter i sovrummet och helt nya vitvaror i köket och INGA småkryp 🙂

    Jag håller tummarna och hoppas på det bästa.

  • Millan skriver:

    Grattis till den nya lägenheten! Är den nya lägenheten tänkt för permanent boende, eller är den enbart till ni hittar något annat?

  • Elenore skriver:

    Den nya lägenheten låter ju väldigt bra i mina öron alla fall 🙂 Härligt med egen tvättmaskin, usch va jag saknar det sen vi flyttade…

  • lina skriver:

    å men öbacka låter ju inte helt fel, är ju superfint där! 🙂 men trist att planerna med separat arbetsrum och fotostudio gick om intet… :/ får hoppas på att det blir bra i slutändan trots allt. trevlig kväll!

  • Johan L skriver:

    Skön skål. Var kan jag få tag i den ? Det vore kul om du kunde berätta mera vid tillfälle. Jag har nyligen haft ohyra i köket så jag vet vad dud går igenom. Vi kunde bo kvar men fick slänga allt utom det vi hade i frysen. Lycka till och skynda dig tillbaka.

  • Frida skriver:

    Millan och Elenore:
    Tack! Jodå, vi ska bo där ”permanent”, men vi får se hur långt den definitionen sträcker sig om ett par månader. Jag läser ju sista året på civilekonomprogrammet så den som lever får se. Min gissning är att flyttlasset kommer gå igen, förr eller senare. Om inte till en annan stad så till ett hus eller en bostadsrätt när båda har fast jobb.

    Lina:
    Nej, Öbacka är verkligen inte fel, speciellt inte för mig som traskar strandpromenaden fram så gott som varje dag under vår/sommar/höst. Synd bara att de dissikerar rumpan på den nu, för bort mot Strömpilen vill man ju bara gråta (eller hosta damm) nu i dagarna.

    Johan:
    Man kan köpa skålarna via svenska Bluebox.se för 29 kronor styck, som hittat och en kul present till någon med rivigt morgonhumör 🙂

  • Abdullahifride skriver:

    Very Good! I love it.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.