Annons

Front Design

Det här är ett företag jag verkligen tycker att ni ska hålla koll på framöver. Front Design, en grupp kvinnliga formgivare som liknas vid Droog Design som jag bloggat så mycket om tidigare. Front består av Sofia Lagerkvist, Charlotte von der Lancken, Anna Lindgren och Katja Sävström som alla träffades när de pluggade industriella designprogrammet på Konstfack i Stockholm. Klicka här för en presentation, klicka här för artikel, och klicka här för fler bilder.

25594-1632
Foto: Soft Wooden Bench, Front Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Lovisa skriver:

  Minns att någon frågade dig om vad man kan göra för att dölja rör/ledningar i ett rum. Hann inte läsa ditt svar, var finns det? Behöver också tips =)

 • emma L skriver:

  oh, häftig bänk! Känns som att man inte bör sitta på den i endast underkläder dock?

 • Tesan skriver:

  Tuff! Fast jag hade nog blivit lite paff första gången jag satte mig på den 🙂 Man förväntar sig att den ska vara hård och så sjunker man ner…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.