Annons

Floral lamp

…och på tal om brokiga mönster. Jag vet att många av er är otroligt designintresserade och därför säkert har sett Floral Lamp redan. Den varvade alla internationella designbloggar flera gånger om efter möbelmässan i Milano nu senast, men för er som har det kan jag berätta att den kommer från West Collective och Marta Pietrzyk samt Mathew Birtch står för designen.

25594-1616
Foto: West Collective

Kategorier:

Kommentarer

  • Northheroes skriver:

    Like the site–sorry about the problems with the guestbook though.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.