Annons

Baroque Carved Wood

När vi ändå är inne på karvade sirligheter i trä vill jag bara passa på att slänga upp ännu en länk på det temat. Id chicago säljer de här nyheterna under parollen ”Vanity never looked so good”. Jag vet inte det, lite för vågat för mig, men hantverket är beundransvärt.

25594-1617
Foto: Id Chicago

Kategorier:

Kommentarer

 • Daniela skriver:

  urfina! utom djurhuvudet

 • Jonna skriver:

  Läckra ramar!

 • Jenny skriver:

  Jättefint hantverk men lite för vågat för mig också 😉 men i rätt miljö så…

 • Anna skriver:

  En sådan ram, eller djurhuvud (I like!) gör sig i ALLA hem oavsett stil. Det minimalistiska likväl som det överbelamrade bohemhemmet skulle må bra av dessa prylar. Stil är tidlös och renodlat vacker!

  Fast. Jag skulle lacka i svart eller guld! Högblankt!

  Det bor nog en romantiker i dig Frida!!! 🙂

 • sericea skriver:

  mja mjo.
  ramar behöver man ju alltid, men alltså.. lite.. för mycket för mig kanske. möjligen lackad svart i badrummet. nån annanstans skulle dom inte få komma in!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.