Annons

Tillbaka från Beijing

Jag är nyss hemkommen från ett par underbara dagar i Beijing. "The grand opening" av det nya IKEA varuhuset gick smidigt och smärtfritt, omkring 33 000 kikade in under dag ett och nästan lika många under dag två. Vi hann med flera varv i de nästan 40 000 kvadratmetrarna som avsatts för showrooms, markethall och selfservice. Ett imponerande stort bygge. Vi fick även möjligheten att åka upp till kinesiska muren tillsammans med en representant från IKEA Systems som ritat och planerat logistiken för varuhuset. Intressant kombination av nytta och nöje. Peter var otroligt trevlig. Tusen tack för sällskapet!

25594-1553
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • Nilla skriver:

  Vad kul! Skönt att det gick smidigt och smärtfritt.
  GLAD PÅSK

 • Mams skriver:

  Att förena nytta med nöje är ju suveränt;-)

  En fortsatt trevlig påsk önskar jag dig!
  Kram Mams

 • Pillan skriver:

  Du skall veta att DU är kanon…ville bara viska att det går rykten om att det skall öppna en stor inrednings butik uppe i norrland …kända PITEÅ!!!Ryktet säger att det skall in över 20 leverantörer!!!i alla prisklasser..passar mig utmärkt.Det är ju inte alla som gillar IKEA. Vet du något?? Jag säger ÄNTLIGEN!!!Kramar och Tack.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.