Annons

Stilikon

Lina Huring  driver företaget Stilikon som främst inriktat sig på textiltryck. Hon har bland annat gjort roliga disktrasor med tänkvärda ordspråk och citat som du kan köpa för 29 kronor styck via Papaya, en ny nätbaserad inredningsbutik som inte ligger långt ifrån Umeå där jag bor.

25594-157225594-1571
Foto: Papaya

Kategorier:

Kommentarer

 • AnnicaB skriver:

  De finns även att köpa på Designtorget. Ja, de fanns i alla fall sist jag var där 🙂

 • Saga skriver:

  Högra trasan hade jag behövt när jag fixade i köket idag. Råkade hälla mjölk över varma spishällen. Jag grät inte, men jag muttrade lite när jag torkade det brända. Roliga trasor piggar upp köket. De här var både roliga, men också grafiskt snygga.

 • Fancy Desire skriver:

  Söta! Hade passat bra i min London lgh! Fancy desire

 • Totten skriver:

  Jag har köpt ett måla-dina-egna-trasor-kit på Panduro. Vita trasor o ”tuschpennor”. Jättekul! Å ett bra presenttips till middagsvärdinnan när man är bortbjuden 🙂

 • Stina skriver:

  Med såna trasor skulle det ju bli en fnissig fröjd att torka diskbänken! *min inre shopaholic väcks till liv* ;>

 • Eva (kramgo_72) skriver:

  *ler* De var häftiga tycker jag!
  Men i brist på annat så nöjer jag mig med Wettex nyaste serie istället…

  Kram

 • Anonym skriver:

  Den roligaste disktrasan som jag har är en jag fick på Bokmässan med ett Sonja Åkesson-citat ur Vara Vit Mans Slav. Fast jag får inte ha den framme får sambon 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.