Annons

Salone internazionale del mobile, Milano 2006

Idag är sista dagen på möbelmässan i Milano. Ett genomgående tema har varit den naturinspirerad designen med blad- och bikupemönster, fjärilar, snirkliga blomrankor och organiska material. Benvitt och mossgrönt har dominerat men även andra dova och mustiga färger som svart, khaki, oliv, smutsorange, senapsgult och brunt har synts i montrarna.

Utländska designmedier med bilder från mässan:
MoCo Loco, Charles & Marie, Core77 och Cool Hunting samt guldgruvan Designnws.

Svenska tidningars rapporter från Milano:
Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter

25594-1544
Foto: Moco Loco

Kategorier:

Kommentarer

 • Hermina skriver:

  Det är en riktigt häftig sida du har!

 • Symbian skriver:

  Sida du har det är en riktigt häftig!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.