Annons

Organiska former

Milja Bannwart är en ung finsk designer som har pluggat i New York och Berlin. Hon har bland annat gjort den här sushi- och kaffeserien för Scandiaviaform. Otroligt fina! Milja har inpsirerats av naturens former och microorganismer. Närmaste återförsäljare hittar du på hemsidan. 

 25594-1575
Foto: Scandinaviaform

Kategorier:

Kommentarer

 • Saga skriver:

  Såg jätteläckra Espressokoppar på hemsidan! Vill ha!

 • Camilla skriver:

  Gillade speaciellt wasabi och soja (eller salt och peppar) skålarna 🙂

 • SANDRA skriver:

  Supersött.
  Men om man inte gör egen firre då?
  Ska man lägga över den köpta där då kanske.
  Ja.
  Det ska man.

 • Karin skriver:

  Härliga läsningar från andra sidan jorden. Tänkte bara upplysa dig om att din blogg omnäms i tidningen Drömhem och trädgård (du kanske redan vet det men utifall att ingen sagt det). Nummer 4/06. Kul va?

 • Krämbulle skriver:

  Måste börja med att tacka för en fantastisk blogg! Upptäckte den för ett par veckor sedan och har i princip läst den från början till slut vid det här laget.

  Nu tänkte jag dock ”hijacka” den här kommentar-tråden:

  Blev tipsad om ”Amenity Bedding” och deras grymt snygga överkast här på bloggen och undrar om det är någon som lyckats köpa ett sådant? Har kollat runt på lite webshopar som har dem men ingen tycks vilja skeppa dom till Sverige. Har ännu inte bemödat mig med att skriva till tillverkarna som även dom har en Webshop. Vet någon om någon affär som säljer dessa i Sverige eller iaf. Europa?!

  Passar på att ställa en till liknande fråga när jag ändå är igång: Är på jakt efter den, i mitt tycke, otroligt snygga ”Plastic Chair DAW” av Charles och Ray Eames som Vitra har startat nyproduktion av. Dessa verkar helt omöjliga att få tag på i Sverige, är lite tveksam att beställa från Tyskland pga. av fraktkostnaden. Så återigen, vet någon vart man kan få tag på dessa här i Sverige!?

  Tack på förhand!

  Återigen, tack för mycket trevlig blogg och trevlig läsning…

  /Johan

 • Linda skriver:

  Hejsan!
  Brukar ofta kolla in din blogg (tycker den är kanon och väldigt inspirerande) men idag när jag skulle visa ditt inlägg om väggmålningar från mars så kom jag inte längre än till halva inlägget den 7 mars… det är samma med februari att det liksom skärs av. Om du förstår vad jag menar…

 • Nilla skriver:

  Angående vad Linda skrev: Jag provade feb och mars i explorer där funderar det bra man ser från 1-31 mars allt. Men däremot i Firefox slutar det… och blir vara bakgrundfärg längst ner. man ser inte den 1-6 mars alls.
  (?)

 • hannahsthlm skriver:

  åhh..vilkt perfekt sushiset=)!

 • Emelie skriver:

  Åhh, vad fint! Jag har varit sugen på sushi hela kvällen och ringde precis ochbestäldle faktiskt, nu skulle man haft det set´et.

 • månbarn skriver:

  Jättetrevlig design, och färgen var mysig tycker jag.

 • Ida skriver:

  Imorgon får det bli sushi till lunch. Det var länge sedan jag åte det men det är ju jättegott.

 • Frida skriver:

  Karin:
  Tack! Jag har övertalat sambon att köpa tidningen, så att jag får läsa när jag kommer hem 🙂

  Krämbulle/Johan:
  Tack för komplimangen 🙂 Jag vet tyvärr ingen europeisk butik som för Amenity, ska kolla runt lite, annars vore det ju härligt om någon svensk butik fick upp ögonen för dem. Tror att det märket skulle sälja bra här hemma! Plastic Chair DAW är verkligen jättesnygg, håller med dig till fullo. Den ska nog gå att beställa via Danmark om inte annat. Kolla den här länken

  https://dk.kelkoo.com/b/a/ss_eames_dsw.html

  Linda:
  Trist att det strular, vet inte vad det kan bero på. Ska kolla! Tack för tipset!

 • DesignGaL skriver:

  Very nice, I love this set!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.