Annons

Nyheter från Tord Boontje

Blommönstret går konstant igen i Tord Boontjes design. Här är några av hans nyheter. Bland annat vaserna "Thinking of You" som han tagit fram tillsammans med Artecnica och som ställs ut i Milano just nu, samt tallrikarna från serien "Table Stories" som beräknas finnas till försäljning i juni 2006. Fler mässbilder från hans monter hittar du på Designnws.

25594-1534
25594-1535
Foto: Designnws samt pressbild Artecnica

Kategorier:

Kommentarer

 • ulrika skriver:

  Den vasen var verkligen toksnygg. Dessutom föll jag som en fura för fåtöljen Moroso. Om jag kastar ut två gamla trotjänare får jag nog plats med en. Fast skulle jag genomföra den impulsen får nog vår planerade långresa till vintern bli något kortare än tänkt…

 • Hillevi skriver:

  HJÄLP ! I behov av hjälp med billiga, enkla, låga dekorationer till påskmiddagen jag ska ha här hemma med föräldrarna samt min syrra och hennes pojkvän.

  Allt är löst förutom borddekorationerna..

 • Anna skriver:

  Vasen ”Thinking of You” tar andan ur en! Önskar att jag fått ha den på bordet när jag gifte mig förra sommaren – den är verkligen urromantisk och skir!!

  Hoppas du har det gott därborta!!

 • Frida skriver:

  Anna:
  Jag har det kanonbra, mycket jobb men också mycket tid över för ”sightseeing”. Maten är god och allt är ju så billigt! Igår var vi på helkroppsmassage för lite drygt en hundring. Hur härligt som helst! De mesta är ju dessutom öppet nästan dygnet runt härborta så det gäller att disponera sin tid väl så att man inte glömmer bort att sova 😉

  Hillevi:
  Husmusen to the resque! Nemas problemas. Jag ska bara skriva klart intervjufrågorna och lite annat uppsatsarbete inför morgondagen först.

 • Jenny skriver:

  läckert! 🙂

 • emma L skriver:

  oh tord… Jag blir så glad av slingriga blommönster, Tord vet verkligen hur jag vill ha det.

  Var får man tag på honom i Sverige?

 • tove nilsson skriver:

  Hej!

  Vet du i vilka butiker kan jag köpa tord boontjes porslin?

  Med vänlig hälsning,

  tove nilsson

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.