Annons

Live Scandinasian

Dome är ett svenskt inredningsföretag som kombinerar den asiatiska stilen med den skandinaviska. Jag har förälskat mig i deras golvlampa Barock (som inte gör sig riktigt lika bra på bild som i verkligheten), för att inte tala om alla härliga kuddar, lampor och pallar de har. 

25594-1586
Foto: Dome

Kategorier:

Kommentarer

 • SANDRA skriver:

  Mycket snyggt!

 • Hanna skriver:

  Ge mej! Är svag för asiatiskt =) o blandat med skandinaviskt också.. ja de här grejerna var riktigt fina. Kanske något passar in i mitt nya sovrum. Så tack för tipset =)

 • Ewa skriver:

  nu skriver jag på fel ämne men i alla fall.
  Ett smart tips är att göra schabloner på väggen.
  Jag har hittat alldeles gratis och alldeles underbara på
  http://72.29.83.164/~stencil/stencils.htm
  jag har gjort flera, alla blev fantastiska.

 • Jenny skriver:

  så snyggt 🙂

 • jenny skriver:

  Lampskärmarna var ju enormt snygga 😉 *vill ha*

 • Sussie skriver:

  Åh, svartvittt! Me like!

 • maja skriver:

  JoJo!! passar ju överallt…Dessa kommer att finnas i Piteå i en nyöppnad butik, (öppnar i Aug/Sep-06.Dom kommer att ha Dome..det är bara att invänta.Du ville ha mera info om den butiken och jag skriver när jag vet mera. Jag längtar!Tack för att du finns…

 • imelda skriver:

  ah, you always find the prettiest things. I enjoy all your posts! 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *