Annons

Liselotte Watkins

Min favoritillustratör Liselotte Watkins (som bland annat har gjort omslagen till flera av Unni Drougges böcker) har börjat designa mattor för Alpha. Daria heter det senaste motivet.

25594-1522
Illustration: Liselotte Watkins

Kategorier:

Kommentarer

 • Rebecca skriver:

  Åh, Liselotte Watkins är min favvo också…va kul med mattor! Jag älskar den med blommorna. Filmen på hennes hermsida är cool också! 🙂

 • Nilla skriver:

  Ja, just det hon är ju jätteduktig. gillar verkligen hennes bilder! önskar mig hennes bok:
  https://www.modernista.se/shop/shopexd.asp?id=1782

 • Sannossi skriver:

  Hej hej!
  Har precis flyttat (sent i går kväll…). En 1:a med sovalkov. Alla väggar är vita och jag tänkte måla 1-2 fondväggar. Förstår att du nog har såååå mycket att göra men om… Om om.. Så tar jag tacksamt emot tips!
  🙂

 • caisa skriver:

  Jävlar vad snyggt! Henne måste jag kika närmare på. Nu blev jag inspirerad till att måla också! Hurra för din blogg!

 • jenny skriver:

  en så snygg matta skulle man knappt våga gå på :D. Nästan som en tavla på golvet. så fint 😀

 • Lina skriver:

  Åh, är det så hon heter.. Jättefina bilder!

 • Malin skriver:

  Vet du om det bara är i affären i NY som mattorna finns att köpa?

 • Henrik på Vertex skriver:

  mmmm..jag känner igen stilen

  kolla in

  https://www.fargguiden.se/

  bra bloggat.

 • imelda skriver:

  nice illos!

 • imelda skriver:

  nice illos!

 • Lovisa skriver:

  Vackert!!

 • Emelie skriver:

  Åhhh…som jag har letat efter namnet på denna underbara människa som är upphovsman till dessa bilderna…Kom av ”misstag” i kontakt med en av hennes bilder för ungefär ett år sedan och har varit helt förälskad i den sedan dess!
  You made my day!

 • Jessica skriver:

  åh! en av mina favorit-illustratörer är just Liselotte Watkins!

 • imponerad skriver:

  fångar verkligen männsikans uttryck och kroppsspråk så himla bra! häftigt att få bilder att förmedla sån känsla.

 • Patrou skriver:

  Yes fantastic–thanks

 • Konstanty skriver:

  So, what do you think about
  last comments ?

 • Karolina skriver:

  Det här är verklingen min favoritillustratör!!
  Jag har faktiskt också fått äran att träffa henne under en reklam inspelning för JC som jag var med på där hon var dekoratör!

  Tack, för en super bra blogg! Jag har fått mycket inspiration härifrån!

 • julia skriver:

  var kan man köpa hennes tavlor?

 • Jennie skriver:

  Jag älskar hennes illustrationer. Säljer ett ex av hennes bok "Watkins' Heroine" på Tradera: HeroineavLiselotteWatkins-auktion-71822872″ rel=”nofollow”>https://www.tradera.com/WatkinsHeroineavLiselotteWatkins-auktion-71822872

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.