Annons

Leonardo spring 2006

Tyska Leonardo som var så poppis för ett par år sedan har lanserat sin vårkollektion 2006. Spretigt, men med några guldkorn. Bland annat de här flaskorna som passar fint som blickfång på vardagsrumsbordet eller i ett fönster. Finns både i turkost och limegrönt.
25594-1596
Foto: Leonardo

Kategorier:

Kommentarer

 • Hillevi skriver:

  WOW.. dom var supersnygga. Skulle passa perfekt i mitt sovrums fönster.. hittar inget snyggt att ha där

 • Hanna skriver:

  Nu måste jag ställa en nyfiken fråga, svara om du vill 😉 Vad jobbar du med när du inte gör den här bloggen?

 • Camilla skriver:

  Dom vita flaskorna var jättefina 😀

 • Humlan skriver:

  Jätte snygga och de turkos skulle med all säkerhet matcha vår turkosa soffa!

 • Jarno skriver:

  Skulle passa grymt i mitt sovrumsfönster bredvid den finska flaggan.

 • Frida skriver:

  Hanna:
  No problem 🙂 Jag pluggar sista året på civilekonomprogrammet, sitter just nu och skriver uppsats (transkriberar intervjuer och petar i det råmanus vi skrev under besöket på IKEA’s marknadsavdelning Kina). Utöver det jobbar jag som informatör på Uminova Innovation, som krönikör på tidningen Market (Forma Publishing Group) och som konståkningsdomare under vinterhalvåret. Och så driver jag ett eget företag vid sidan av, där jag fotar och gör lite reklamarbete.

  https://husmusen.blogg.se/170306082051_vem_r_jag.html

 • Camilla skriver:

  Som så många gånger innan kikar jag in här och hittar fina saker. Snygga!

 • Marie skriver:

  Frida: Blev helt matt när jag läste allt du gör! Själv är jag ensamstående mamma och jobbar som Key Account. Det är fullt tilräckligt. Dock är jag lite äldre än du; 40+ så jag får skylla mattheten på åldern! Du har en fantastisk blogg och jag är övertygad om att du kommer att gå hur långt som helst! Hur går det förresten med krypen?

 • Frida skriver:

  Marie:
  Jag blir själv lite matt när allt radas upp på ett pärlband sådär 🙂 Det är först när jag ser allt på en och samma gång som jag inser hur mycket det egentligen blir totalt och sammantaget. Men, jag antar att det gäller att passa på. Det kommer garanterat att komma tillfällen och perioder i mitt liv när jag varken har lust eller möjlighet att vara lika energisk.

  Småkrypen är under utredning och vi har fått kika på en ersättningslägenhet idag som såg jättefin ut. Vi ska ta en funderare över helgen och lämna besked till veckan. Jag är inte så sugen på att flytta in till ohyran, så det lutar kraftigt åt det nya alternativet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.