Annons

Jamie Olivers Flavourshaker

Stjärnkocken Jamie Oliver har tagit fram en "mortel och shaker i ett " under namnet Flavour Shaker. Med hjälp av en keramisk kula i botten kan man skaka fram fantastiska smaker från örtkryddor, vitlök, citronskal, limeskal, nötter m.m. Shakern blandar, mixar, maler och krossar. Den kommer b.la säljas via Inreda.com med start under april/maj. Pris 279 kr.

25594-1563
Foto: montage från Flavourshaker.com.uk

Kategorier:

Kommentarer

 • Sebastian skriver:

  Jamie Oliver är härlig..: ”AAH, FREESH HÖERBS, fresh herbs, mm taste..mm yes, theese are freesh herbs” (simulera med brittisk accent och blygt läspande)

 • Lena skriver:

  Den finns på Oil & Vinegar också. Kostar 350 där har jag för mig. I Västermalmsgallerian. Kanske går på ett ut om man räknar med frakten på Inreda?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.