Annons

Home made by ASA

Jag har tidigare jobbat extra på en inredningsbutik (Oz Global Interior, på den tiden det begav sig) som bla. sålde vaser från tyska ASA Selection. Igår ramlade jag över deras hemsida för första gången, och fick syn på deras senaste kollektion. Im impressed! Klicka här för fler bilder.

25594-1592
25594-1593
Foto: ASA Selection

Kategorier:

Kommentarer

 • Mikaela skriver:

  Hej hej! En liten fråga till dig Husmusen, det ska finnas ett svenskt företag som syr nya överdrag till Ikeasoffor, jag kommer bara inte på vad de heter eller adressen till hemsidan. Vet du?

 • emma L skriver:

  Mikaela: Kan det vara Bemz månne?

 • Frida skriver:

  Mikaela, precis som Emma skriver är det Bemz:
  https://www.bemz.com/

 • Annika skriver:

  Åh Oz, saknar den butiken! Köpte mina fina Interstop-soffor där. De är toppen! Snygga vaser – kan man aldrig få för många av.

 • M skriver:

  Husmusen: Jag ska ju som sagt till Umeå inom en snar framtid & nu tänkte jag höra om du har något förslag på en bra resturang som ligger centralt? Det ska inte vara något speciellt, typ nå kötträtter & så & inte allt för dyrt, men ändå mysigt & fint. Ringer det några klockor på förslag?

 • SANDRA skriver:

  Verkligen jättefina!
  Skulle passa fint hos mig , har grekisk marmor i fönstret.
  Snyggt ihop tror jag!

 • Mikaela skriver:

  Tackelitack för svaret! Precis det jag sökte.

 • Terése skriver:

  Så mycket tjusiga grejer de hade!

 • Frida skriver:

  M:
  Hmm.. Jag skulle rekommendera Tapas, Invito, News eller Starz om du vill kombinera mat med god smak vad gäller inredning (och relativt humana priser, 100-150 kronor) Annars har du Eurasia eller Great Eastern om du vill äta kinesiskt och Viskningar & Rop, Gretas eller Rex om du vill ha bra kötträtter. Kommer du att bo någonstans i närheten av Sandbacka måste du lova att testa min absoluta take-away-favorit, Thai Köket. De ligger avigt till, man måste nästan ha bil för att ta sig dit och inredningen är kitschig, men maten är suverän med stort S! 🙂

 • Hanna skriver:

  Fräscht!

 • Alexandra skriver:

  Hej
  Finns det någon återförsäljare för asa selection i stockholm ?

 • Uismine skriver:

  Very nice and well designed web site. Great content and a fascinating read, keep up the good work and looking forward to more in the future.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.