Annons

Georg Jensen spring 2006

När jag flög hem från Kina mellanlandade vi i Köpenhamn ett par timmar vilket innebar att jag hann smita in på Georg Jensens konceptbutik i utrikesterminalen. Där hade de ställt ut vårnyheterna, bla. de här omtalade boxarna Spin i rostfritt stål som designats av Karim Rashid.

25594-1594
Foto: Georg Jensen

Kategorier:

Kommentarer

 • Jonna skriver:

  Coola!

 • Linda V skriver:

  Hej Husmusen! Jag har försökt besvara din fråga! Jag har gjort en liten shoppingguide över Göteborg!

 • Annika skriver:

  De har mycket fint! Jag vill sååå gärna ha den sexarmade ljusstaken design Jens Jensen! Såg den på Cervera i julas. Kanske maken känner sig extra generös någon dag – det är ju så långt till nästa jul 🙂

 • hannahsthlm skriver:

  Ahhh…snygga= )!

 • Camilla skriver:

  Jag vet inte riktigt vad jag tycker om de här skålarna. Den med ”tre armar” går bort.. Men jag den andra kan jag inte riktigt bestämma mej om.. Men jag gillar insidan.. 😀

 • Husmusen skriver:

  Camilla jag håller med, jag är också kluven. Karims design överlag är som recencenten i DN skrev efter möbelmässan i Milano ”som stolpiller av rent socker, grälla och skrikiga. Efter fem minuter i montern blir man lätt illamående…” 🙂 Men en och en kanske, i rätt sammanhang, vad vet jag.

 • Camilla skriver:

  Frida: Haha.. ja det kan nog stämma 😉
  Jag mår nog mest illa av skålens form.. Lite för ”bullig” och rund.. samt att den med tre armar känns lite spretig. Men jag gillar komniationen av stål och plast, mjukt och hårt. Fast vill jag ha den kombinationen så väljer jag nog hellre vaserna av Hiromichi Konno. Dom är fina 🙂

  Men som du säger i rätt sammanhang kanske dom här skålarna också är fina 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.