Annons

Bo Concept i Kina

Det härliga med Shanghai är att det är en stad som rymmer så otroligt många kontraster. Klassiskt kinesiskt trängs med västerländska influenser och nya moderna uttryck. Får man hemlängtan kan man alltid knata in på något som känns igen, till exempel danska Bo Concept som har flera butiker i Kina. De har dessutom öppet till 21 varje dag, lovely! Jag gillar hur de också har snurrat lite på begreppen och mixat sin skandinaviska design med asiatisk dito.

25594-1524
Foto: Boconcept.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Vilka vackra vaser! Jag älskar vaser, skulle kunna köpa hur många som helst. 🙂

 • Joshua_Tree skriver:

  Nice!
  Och schysst blogg också förresten.

 • Camilla skriver:

  Hehe.. vad kul med BoConcept där 😀

 • Lina skriver:

  Åh, så häftigt! Bo concept har fina saker.

 • Torsteinolivia skriver:

  Hi, I just wanted to say that I really like your site!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.