Annons

Belgiska kuddar

Belgarna är inte bara bra på choklad, de kan sin design också. De här lustiga kuddarna kan rymma tidningar och fjärrkontroller när de inte används eller ringla sig som en orm i soffan beroende på behov och sovställning framför TV’n. Design Amandine Haumont. De är definitivt inte helt omöjliga att inspireras av och göra själv heller, det gillar vi!
25594-1560
Foto: Amandine Haumont

Kategorier:

Kommentarer

 • Insolens skriver:

  Jag tänker verkligen inte på en orm när jag tittar på den till höger. :/

 • Mia skriver:

  Cool!

 • Lauritzalba skriver:

  Very nice and well designed web site. Great content and a fascinating read, keep up the good work and looking forward to more in the future.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.