Annons

Back on track

Nu är kursen på Fudan University över och vi har lite fritid igen. Tre veckor återstår av vistelsen i Kina och då är det uppsats som gäller för hela slanten. Ledsen att bloggen varit så dåligt uppdaterad den senaste veckan men vi har haft föreläsningar, företagsbesök och events från morgon till kväll, varje dag. Jag blev för övrigt glatt överraskad på Svenska Handelskammarens frukostmöte i onsdags där jag blev igenkänd av två svenskar som bor i Shanghai, Kerstin och Fredrik, som tydligen följer min blogg härifrån. Kul! Efter gårdagens avslutningsmiddag är jag och Lotta trötta som få, så det blir en lugn kväll för oss, men vi har firat det nyvunna diplomet på vårt eget sätt – genom att gå till kiosken och frossa i inredningstidningar. Billigt var det också, vi fick inte mindre än 7 högklassiga magasin för totalt 52 kronor. Bland annat Elle Decor China! Nu ska de granskas, och sen ska det rapporteras. På återhörande.

25594-1511
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • gagga skriver:

  Extra läckra omslag med dessa vackra tecken. Skulle gärna prenumerera på en kinesisk Elle interiör. Inte läsa, bara titta o njuta.

 • Linda skriver:

  Det var billiga tidningar. Språket kan kvitta, bilderna är ändå roligast! 🙂

 • Camilla skriver:

  Åhh.. dom tidningar ser ju inte så lite intressanta ut.. *vill haaaa* 🙂

  Kul med folk som känner igen dej i Kina.. hehe.. Kanske inte vad man väntar sej 😉

 • månbarn skriver:

  Jag har bara en sak att säga, orättvist! Jag önskar att tidningar kunde vara så billiga här med. 🙁 Kanske jag skulle ta och flytta till Kina och starta teplantage och sitta och dricka te och läsa jättebilliga inredningstidningar hela dagarna.

 • Stina skriver:

  Du är förlåten… ;>
  Vilken underbar resa du verkar ha! ^^
  Och det är verkligen inte konstigt att folk på andra sidan jordklotet följer din blogg! Nu har jag läst alla inlägg och kvalitén är verkligen läskigt hög på allihopa!
  Tack för din braiga blogg med tips som får ”pysselfingrarna” att klia! =)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.