Annons

Atelier LCZ

Jenny tipsade mig om den franska designstudion Atelier LCZ som hon läst om i senaste Elle Interiör. De gör otroligt söta saker med vårens trendmotiv numero uno, djur och natur! Atelier LCZ’s produkter säljs bland annat på R.O.O.M, David Design och The Home Company
25594-1582
Foto: Atelier LCZ

Kategorier:

Kommentarer

 • W skriver:

  Vilka fina saker! En ny bekantskap för min del.

 • Nilla skriver:

  Jag tittade runt igår jag med efter Jennys tips. Gillade verkligen! (Tänkte att det skriver du säkert ett inlägg om snarast!)
  Sedan hittade jag R.O.O.M som återförsäljare där och tittade vidare på deras sida. och konstaterade ungefär som du i ditt nästa inlägg här.
  😉

 • månbarn skriver:

  Trevligt, den lilla rosa var söt.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *