Annons

Artesia for Maxxa

Maxxa är en ungt kinesiskt inredningsföretag som finns över hela Kina, även här i Shanghai, men också i Europa och Nordamerika. De producerar bland annat Artesia – en serie asiatiska möbler i modern tappning. Det är roligt att se hur deras designers lyckas förvalta kulturarvet och samtidigt förnya de traditionella formerna så pass mycket.

25594-1517
25594-151525594-1516
Foto: Pressbild på Artesia, Maxxa.com

Kategorier:

Kommentarer

  • Camilla skriver:

    Ser snyggt ut!! 😀

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.