Annons

Vårkuddar

Om du söker inspiration för sömnadsprojekt och vackra vårapplikationer rekommenderar jag en titt på Susan Hable Smiths sida. Den är fullmatad med enkla men tjusiga idéer på fina kuddar med varierande färger som bas. Själv gillar jag de benvita som är helt lovely.
25594-1470
Foto: Susan Hable Smith

Kategorier:

Kommentarer

 • AnnicaB skriver:

  Wow vilka fina. Jag vill ha…. få se nu… typ allihopa 🙂

 • Lena Sjöberg skriver:

  Hej!

  Jag tycker Du Musmus är fantastiskt duktig på att snappa upp många kuliga och fina saker!
  Tack för dina ideer!
  mvh Lena

 • Mams skriver:

  Mmm, jättefina kuddar. Tyvärr går benvitt bort direkt…småbarn och vita kuddar är ingen bra kombination!

  Kan du inte tipsa om snygga bordstabletter till köksbordet. Vi har just nu dom blå blommiga tabletterna från Marimekko. Dom är fina och bra (torkvänliga;0), men jag är less på dem. Det får inte vara tyg, det är så opraktiskt.

  Kram Mams

 • Husmusen skriver:

  Mams, ska fundera! 🙂

 • Rebecca skriver:

  Vilka fina! Jag älskar kudddar och är precis klar med min egen sida med ”älsklingskuddar!”

  Jag hittade hit från tipset i tidningen Hennes, och nu kommer jag hänga här i framtiden! 😉 Tack för en supersite!!! 😀

  Titta gärna in på älsklingskuddarna om ni är nyfikna. Nu ska jag husmusa vidare!

  //Rebecca

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.