Annons

Sagaform

Jag är jättenöjd med min skärbräda i valnöt från Sagaform. De har även fina grytunderlägg i samma serie med en utskuren blomma som man kan pilla ut för att förvandla det till två. Sagaform säljs i ett 60-tal länder. Via hemsidan kan du ta reda på närmaste återförsäljare.

25594-1487
Foto: Sagaform

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia A skriver:

  Jättefina =)

 • Anne skriver:

  Oh, de där har jag. De är superfina – och praktiska dessutom.

 • Eva (kramgo_72) skriver:

  Jag älskar helt enkelt Sagaforms grejer – de är så fina och i många fall finurliga!

  Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.