Annons

Gardiner från Tord Boontje

Tusen tack för all positiv respons! Jag behövde en dags paus i bloggandet för att smälta alla intryck, men nu är jag tillbaka igen. Visste ni att Tord Boontje som designat den populära lampan Midsummer Light, även gör gardiner för det danska Kvadrat? Blommönstret går igen på skira, fina tyger som bland annat ställdes ut på möbelmässan i Köpehamn nyligen.

25594-1463 25594-1465
Foto: Kvadrat

Kategorier:

Kommentarer

 • hannahsthlm skriver:

  oh la la..den där Midsummer Light skulle jag kunna tänka mig..otroligt snygg!=)

 • Antira skriver:

  Underbart tyg, jag skulle kunna tänka mig den högra i mitt sovrum. Apropå rum, har du några profstips på vad fasen jag ska göra med mitt förbenade vardagsrum? Jag har hållt på en evighet med att försöka bestämma bara färgen på väggarna.. jag behöver alla tips jag kan få. 🙂

 • Nilla skriver:

  Ååå det finns så många fina burn out/ausbrenner-tyger! (inte alltid så lätta att sy i men) å så vackert det blir. Det till höger, Nectar, var verkligen ljuvligt!

 • Camilla skriver:

  Oh fy satan (ursäkta) vad snygga! Finns det några återfösäljare här i Sverige?

 • Anna skriver:

  Jag är också lite kär i Midsummer Light. Vill ha…
  Snyggt tyg!

 • Frida skriver:

  Antira:
  Mailar!

  Camilla:
  Man kan alltid kika under fliken återförsäljare på företagens hemsidor för mer info om var man kan få tag på produkterna. På Kvadrats dito står det att den svenska kontakten i Stockholm är Helena Wallås. Hennes kontaktuppgifter är 070 – 62 058 08 eller [email protected]

  2006-mar-19 @ 17:05:41

 • Anna skriver:

  Tyget med vit bakgrund är fantastiskt! Precis vad jag letat efter till mitt kök!!

  Kul att du är tillbaka!

 • Virra skriver:

  Vill ha, vill ha, vill ha!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.