Annons

Form & Design vårnyheter 2006

När jag var på stan och kikade i inredningsbutiker häromdagen fick jag upp ögonen för det relativt nystartade företaget Form & Design. Deras vårkollektion består av härligt limegröna färger, pasteller och somriga mönster designade av Ulrika Elofsson, på alltifrån snygga disktrasor till kuddar och dukar. Inför våren 2006 finns även vissa mönster som metervara. Otroligt fina produkter! Här hittar du närmaste återförsäljare.

25594-1357
25594-1358
Foto: Form & Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Det könns verkligen vår i tyget och färgerna 😀

 • Anna skriver:

  Vill ha!!
  Har man inte vår ute får man ha den inne 🙂

 • Vemundlejla skriver:

  I would suggest using shades of blue. Much more relaxing to look at.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.