Annons

Eva Hild

Mellan den 4 mars och 2 april 2006 ställer keramikern Eva Hild ut på Höganäs museum. Om någon av er har vägarna förbi och vill göra en litet reportage vore det jättekul. Synd att man själv bor så långt ifrån Skåne. Eva gör så otroligt fina konstverk och dekorationer i vit keramik.

25594-1436
Foto: Höganäs Museum

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.